Hirdetés

Összeszedtük a legborzalmasabb AAA-játékokat

|

Hiába készültek nagyon sok pénzből, egészen szörnyűen sikerültek.

Hirdetés

Hiába képesek ma már valóban csillagászati összegeket fordítani a nagy stúdiók a játékfejlesztésre, a befektetett pénz egyáltalán nem jelent abszolút garanciát arra, hogy egy jó, vagy legalábbis valamilyen szinten élvezhető végeredményt tudnak lerakni az asztalra. Ezer és egy ponton elcsúszhat a dolog, de a nap végén igazából csak az számít, hogy a kész produktum elnyeri-e a játékostársadalom tetszését.

Az alábbi videóban olyan játékokat gyűjtöttünk össze, amelyek esetében egyértelműen egy hatalmas nem a válasz, ugyanis hiába készültek AAA-címként, vagyis jelentős összeg ráfordításával, pocsékul sikerültek. 

Hirdetés

Következzen tehát tíz játék, ami rengeteg pénzből készült, de borzalmas lett. Ti mivel bővítenétek a mi listánkat? Írjátok meg a kommentek között! 

Ha a jövőben sem akartok lemaradni friss videóinkról, akkor iratkozzatok fel, amennyiben pedig esetleg támogatnátok is a munkánkat, a szuperköszönet és a csatornatagság funkciók segítségével erre is lehetőségetek van. Nagyon hálásak vagyunk, ha így tesztek.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)