Hirdetés

Devil May Cry 5 - még Dante kabátját is megkapod kétmillió forintért

|

Olyan kiegészítőkkel jelenik meg a Devil May Cry 5 különleges kiadása, amely minden játékos gyűjteményének éke lehetne, azonban nem mindenki juthat hozzá, eleve csak Japánban kerül forgalomba.

Hirdetés

A Capcom bizony nem bízza a véletlenre a Devil May Cry 5 népszerűsítését: a legutóbbi gameplay móka után újabb okot szolgáltatnak arra, hogy odafigyeljünk a játékra, ezúttal egy speciális gyűjtői kiadásra láttán kezdett el csorogni a nyálunk. 

Hirdetés

A Capcom Japan ugyanis nem akármilyen csomagban árulja a játékot: a Devil May Cry 5 Ultra Limited Edition tartalmazza a három játszható karakter (azaz Dante, Nero és V) kabátjának replikáját. Persze nem mindhármat egyszerre, három árkategória van. A "legolcsóbb" V ruhadarabja, ez kb. 1,46 millió forintba kerül: 

Egyel drágább a Nero kiadás, ami nagyjából 1,8 millió forintba fáj: 

A legtöbbet pedig nyilvánvalóan Dante változatáért kérnek el, ezt ugyanis hozzávetőlegesen 2,2 millió forintért vesztegetik. 

A Devil May Cry 5 megjelenése 2019. március 8-án várható a főbb platformokon. Ti fizetnétek valaha ennyit egy replikáért?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)