Hirdetés

Reagált az Xbox fejese a kiszivárgott dokumentumokra

|

A Microsoft véletlenül szabadjára engedett egy rakás olyan dokumentumot, amiknek nem lett volna szabad nyilvánosságra kerülnie.

Hirdetés

Bár eleinte úgy tűnt, az amerikai Szövetségi Kereskedelmi Bizottság (FTC) tett közzé számos, a Microsoft terveit és belső levelezését megvillantó dokumentumot, az FTC a felelősséget a Microsoftra hárította, mivel ők töltötték fel titkosítás nélkül a bizottság oldalára az Activision Blizzard felvásárlása kapcsán zajló vizsgálatokhoz használni kívánt csomagot. Ugyan a fájlok azóta már lekerültek, az internetnek nem hogy 24 óra, 5 perc is elég, hogy lecsapjon az ilyen szivárgásokra.

Ennek köszönhetően megtudhattuk, hogy készülhet egy lemezmeghajtó nélküli Xbox Series X és egy Xbox kézi konzol, jövőre jön egy új kontroller a következő Xbox konzolok 2024 végén érkezhetnek, formálódhat a Fallout 3 és az Oblivion remastere, a Red Dead Redemption 2 felturbózott változata, a következő Doom, a Ghostwire Tokyo 2 és a Dishonored 3, valamint hogy a Microsoft nagyon szívesen megvette volna a Nintendót, a Valve-ot és a WB Gamest.

Hirdetés

Egy ekkora szivárgást természetesen Phil Spencer, az Xbox vezetője sem hagyhatott szó nélkül. Rövid, X-en közzétett közleményében annyit írt, nehéz azt látni, hogy munkájuk így kerül nyilvánosságra, mivel sok minden változott azóta, hogy a leveleket megírták és a dokumentumokat összeállították, sok dolog van, ami miatt érdemes izgatottnak lenni. A végleges terveket majd megosztják, ha eljön ennek az ideje.

Küldött egy levelet a belsős listára is, amit a The Verge osztott meg a nyilvánossággal: ebben a kollégáktól kér elnézést, hogy ilyen megtörténhetett, és hálát ad az Xbox csapat tagjainak munkájukért.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)