Hirdetés

Napok alatt produkált hatalmas számokat a Street Fighter 6

|

Nagyot vállalt a Capcom azzal, hogy összerakja a valaha volt legteljesebb verekedős élményt, de ez a vállalás most megtérült.

Hirdetés

Talán még sosem volt ekkora zöngés a verekedős játékok közösségében, mint most. Százával jönnek az újoncok, a streamek hatalmas számokkal pörögnek, és egyre többen fedezik fel azt az élményt, amit a gombok nyomogatása és menő harcmozdulatok látványa okoz. Mindezt a Street Fighter 6-nak köszönhetjük, ami a kritikusoktól a rajongókon át a casual közönségig mindenkit lenyűgözött. A Capcomnak sikerült megújítania a franchise-ot, és ez most ki is fizetődött nekik.

Hirdetés

A Street Fighter japán Twitter profilja (és a játékbeli üzenőfal is egyébként) büszkén hirdette, hogy már 1 millió példány fogyott a játékból. A jeles alkalom örömére a Capcom minden Street Fighter 6 tulajdonoshoz hozzávágott egy speciális profil-plakettet, amit bejelentkezéskor mindenki átvehet főmenüben.

A Street Fighter 6 sikereivel együtt egyébként a teljes széria is átlépte az 50 milliós eladott példányszámot.

A kompetitív oldal is nagy pörgésnek indult. Múlt hétvégén lezajlott a Dreamhack versenye, ezen a héten pedig egy Twitch Rivals megmérettetés következik az ismert streamer, Maximilian DOOD vezetésével. Itt újoncok és veteránok is összecsapnak majd az arénában.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)