Hirdetés

Call of Duty: Infinite Warfare - továbbra sem fényesek az eladások

|

Ugyan a megjelenéskor nem teljesített rosszul az új Call of Duty, mégis jóval alulmúlta az előző részt.

Hirdetés

Ugyan a teljes NPD jelentés még nincs meg, az befektetőknek leadott számok alapján már látszik, hogy a Call of Duty: Infinite Warfare 50%-kal alacsonyabb eladásokat hozott, mint  tavaly ugyan ebben az időszakban a Call of Duty: Black Ops 3.

A CNBC értesülései szerint ez a szám 51% a bolti eladások tekintetében, igaz ők azt is megjegyezték, hogy a Black Ops 3 egy kivételesen népszerű epizódja volt a szériának. Ettől függetlenül tagadhatatlan, hogy a játék eladásai 17%-kal az Activision számításai alá estek.

Azt is érdemes megjegyezni, hogy az NPD adatai, és a Gfk számai a dobozos példányokra vonatkoznak. Ebben nincsenek benne a digitális eladások, illetve csak most indul be a karácsonyi szezon, úgyhogy hosszútávon még behozhatja az előző részt az Infinite Warfare, bármennyire valószínűtlen is.

A jövő héten valószínűleg pontosabb képet kapunk majd az adatokról, amikor nem csak a dobozos eladásokat, de a digitális számokat is megtudjuk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)