Hirdetés

Elhagyta a BioWare-t az Anthem vezető producere is

|

Ben Irving 8 év után döntött úgy, hogy elfogad egy visszautasíthatatlan ajánlatot, és lelép a cégtől.

Hirdetés

A BioWare továbbra is rugdossa egy kicsit az Anthemet: végre elstartolt a néhány hónapot késő Cataclysm esemény is, ami egyelőre nem hozott sok újdonságot, de nyolc héten át tolják a tartalmakat, a végére még akármi lehet belőle. Jelenlegi állapotában nem menti meg a játékot, csak azoknak nyújt szórakozást, akik eddig is szerették, nem fáradtak el az önismétlésben.

Hirdetés

Ettől független, de valamelyest mégis kapcsolódó, hogy Ben Irving, a játék vezető producere ma bejelentette, 8 év után elhagyja a BioWare kötelékét. Annyit tudni, hogy az iparágban marad, de hogy mely cégnél és milyen szerepben, az egyelőre titok. Elmondta, nagyon hálás mindenkinek, és úgy gondolja, fényes jövő áll az Anthem előtt. Irving korábban a Star Wars: The Old Republic megalkotásában is részt vett.

Most már csak abban bízunk, hogy a Dragon Age 4 valamilyen csoda folytán, minden rossz előjel ellenére mégis jó lesz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)