Hirdetés

Látványos játékmenet előzetest kapott az Assassin's Creed Shadows

|

Részletekbe menően mesélt a Ubisoft a széria feudális Japánban játszódó felvonásáról.

Hirdetés

A lehengerlő Xbox Games Showcase után a Ubisoft következett a sorban, akik idén is úgy döntöttek, hogy saját műsoruk, a Ubisoft Forward keretein mutatják be a nagyérdeműnek, mivel készülnek az elkövetkezendő időszakra. A francia cég a műsor időpontjának bejelentése után megerősítette, hogy - nem meglepő módon - az augusztusban érkező Star Wars Outlawsról, illetve a november 15-ére várható Assassin's Creed Shadowsról is több mindent elárul majd az esemény során.

Számunkra most utóbbi az érdekesebb, ugyanis a feudális Japánban játszódó Assassin's Creed Shadowsra vonatkozó blokkban nemcsak egy új gameplay trailert, hanem rengeteg extra információt kaptunk, így lassan-lassan körvonalazódni látszik, hogy mire is számíthatunk a két irányítható főhőssel operáló felvonásban.

Hirdetés

A Star Wars Outlawshoz hasonlóan, az Assassin's Creed Shadows is élő zenével, ütemes dobokkal került felvezetésre. Meséltek egy keveset a játék történelmi hátteréről, a Szengoku-korszakról, majd a két főhős került középpontba, bár velük kapcsolatban nem sok újdonságot tudtunk meg (minden fontosabb infót ebben a cikkben találtok róluk). Cserébe megerősítést nyert, hogy a Shadows változó évszakokkal operál, ez pedig a játékmenetre is kihat majd - elsősorban az átalakuló környezet és növényzet révén érzékeljük majd a változást.

A friss előzetes első felében Jaszuke került előtérbe, akivel egészen brutális összecsapásokban lesz részünk. Szamuráj kardja mellett egy buzogány is lapul a hátán, amivel bár érezhetően lassabb, ugyanakkor büntetőbb csapásokat mér ellenfeleire.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Az előzetes egy pontján Jaszuke összetalálkozott a másik irányítható karakterrel, Naoéval, a shinobival, aki a lopakodásra és a csendben végrehajtott gyilkosságokra összpontosít. Naoe szigonyvetőjét is láthattuk akció közben, melynek segítségével felkapaszkodhatunk majd egyes magaslati pontokra - természetesen csak ott, ahol kapaszkodópontok vannak elhelyezve. Némi közelharcot is kaptunk, viszont az egyértelművé vált, hogy a karakter erőssége a lopakodásban rejlik.

A feudális japánban játszódó Assassin's Creed Shadows 2024. november 15-én jelenik meg PC-re, Macre, iPadre, PlayStation 5-re és Xbox Series X/S-re. A friss és ropogós játékmenet előzeteseket alább találjátok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)