Hirdetés

Bámulatos játékmenet előzetes mesél a Star Wars Outlawsról

|

Átfogó betekintést nyertünk a Massive Entertainment nyitott világú akció-kalandjátékba.

Hirdetés

Bár a történetről és a megjelenési dátumról már áprilisban lerántotta a leplet a Ubisoft, azóta nem sokat hallottunk a Massive Entertainment által hegesztett Star Wars Outlawsról. Érezhető volt, hogy a francia kiadó a saját műsorára, a Ubisoft Forwardra tartogatja a puskaport, és ennek keretében részletes betekintést kaptunk a vállalat idei évre szánt egyik legnagyobb dobásába.

Kisebb szimfonikus zenekar kíséretében vezették fel a Star Wars Outlaws friss, kommentárral elláttatott játékmenet előzetesét. A trailerből kiderült, hogy kulcsfontosságú lesz saját űrhajónk, amivel szabadon navigálhatunk majd a bolygók között, és űrharcokba keveredhetünk. Egy véletlenszerű összecsapásba is bepillantást nyertünk - elhangzott, hogy az ilyen helyzetekben hozott döntéseink is következményekkel járnak majd.

Hirdetés

Külon kiemelték a skilleket, illetve azok elsajátításának fontosságát - ezeket a világban szétszórt, úgynevezett expertek felkeresésével tanulhatjuk majd meg. Egy bázis bevétele során némi akciót is láthattunk, majd az előzetes végeztével meséltek egy keveset a világban található rengeteg tennivalóról és lehetőségről, illetve a főhős, Kay, és aranyos állatkája, Nix kapcsolatáról is megtudtunk ezt-azt.

A látottak alapján minden okunk megvan, hogy bizalmat szavazzunk a Star Wars Outlawsnak, ami augusztus 30-án jelenik meg PC-re, PlayStation 5-re, Xbox Series X-re és Series S-re. A friss játékmenet előzeteseket feljebb csekkolhatjátok.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)