Hirdetés

A Microsoft Flight Simulator 2024 gyönyörű új előzetese mellé megkaptuk a megjelenési dátumot is

|

Az Xbox Game Studios láthatóan büszke arra, amit villantani tudott.

Hirdetés

A Microsoft Flight Simulator sorozat elért egy olyan eredményt, amit nem sok szimulátornak sikerült: olyan játékosok is letöltötték az előző pár verziót, akiket egyébként a repülés önmagában annyira nem csigázna fel, de a látvány miatt egyszerűen muszáj volt kipróbálniuk ezt az élményt is.

A játék sikere nagyrészt annak köszönhető, hogy gyakorlatilag ez jelenleg talán a legjobb virtuális turistaprogram. A repcsiket vezetve meglátogathatjuk a világ legszebb pontjait, melyeket elképesztő vizuális tálalásban csodálhatunk meg.

Hirdetés

A következő felvonás, vagyis a Microsoft Flight Simulator 2024 is egy gyönyörű móka lesz, amit a játék Xbox Games Showcase 2024-es trailere is bizonyított. A repülők már-már fotórealisztikus kidolgozottságot kaptak, de a körülöttünk elterülő tájak is elképesztően festenek. Bele se merünk gondolni, hogy milyen vas kell majd ahhoz, hogy a Flight Simulator 2024 ilyen minőségben pöröghessen majd PC-n.

A Microsoft Flight Simulator 2024. november 19-én érkezik majd PC-re és Xbox Series X/S-re, és természetesen már az első nap játszható lesz a Game Pass előfizetőinek.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)