Hirdetés

SOMA - a történetből ad ízelítőt az E3-as trailer

|

Új videó érkezett a Frictional Games legújabb rettegéséhez, amiben bepillantást nyerhetünk egy picit a történetbe is.

Hirdetés

Bár vízalatti helyszínekből sem lesz hiány, a SOMA mégiscsak egy ízig-vérig sci-fi horrorjátéknak készül, ami remélhetőleg legalább annyira idegtépőre sikerül, mint az Amnesia játékok.

A történet szerint a PATHOS-2 kutatóbázison hirtelen minden elcsendesül, senki nem fog kifelé jövő rádiójeleket, a beküldött üzenetekre pedig nem érkezik válasz. Különös dolgok történnek a falak között, a gépek elkezdtek emberi viselkedésformákat felvenni, mindeközben pedig egy furcsa, idegen jelenlét gyűrűzött be a bázisra, ami baljós terjeszkedésbe kezd. A kiút ebből a pokolból azon múlhat, hogy ha valami elképzelhetetlen dolgot viszünk véghez. A Frictional Games által kiadott új trailer alapján könnyen lehet, hogy viszontlátjuk majd a játékot az E3-on, úgyhogy a horrorrajongóknak érdemes lesz figyelniük.

Szerintetek rendben lesz a paraszint?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)