Hirdetés

Ha Bundesliga rajongó vagy, akkor van egy programunk számodra a két ünnep között

|

A Sport TV GERmánia című műsorából kiindulva most először rendezik meg a GERmánia Kupát, melyben szakértők, gamerek és focisták mérik össze tudásukat a FIFA 21-ben.

Szeretnéd megtörni a maratoni halászlé-, húsleves- és bejglifalás utáni levertséget a két ünnep között? Esetleg úgy érzed, hogy kedvenc focicsapataid egy kicsit kevés meccset játszanak, de te többre vágysz? Akkor a Sport TV GERmánia Kupáját neked találták ki, ugyanis a német labdarúgó-bajnokság előosztályának krémjét követheted nyomon, elsőrangú szakemberekkel.

A kezdeményezés a televízió Germánia című műsorának nyomán jött létre, melyben a Bundesliga-idény meccseit követhetik a rajongók. A GERmánia Kupa 2020 folyamán a Sport TV által felkért szakértők, gamerek és focisták triói mérettetik meg magukat a FIFA 21-ben. Szaniszló Csaba szakkommentátor és Molnár Gabó profi FIFA-játékos házigazdaként azért felelnek majd, hogy a hangulat egy pillanatra se üljön le.

Hirdetés

A hármas csapatok megalkotásában a nézők is közreműködhetnek: a Kupa weboldalán adhatják le szavazatukat azzal kapcsolatban, hogy szerintük melyik csapatkapitányhoz mely felkért profik passzolnak. Emellett a játékos-keret szűkítésében is részt vehetnek: fejenként 2 Bundesliga-játékost szavazhatnak ki, így alakíthatják ki a végleges poolt, amiből a triók választanak majd az első kihívásuk során. A szavazatokat december 16-ig lehet leadni.

A végleges játékoskeretből az első kihíváson szerzett pontokkal választhatnak a csapatok. Pontszerzésre 5 minijátékon keresztül adódik lehetőség (ezek között van többek között kapura lövés és kvíz), a legjobban teljesítő triók pedig elsőként kaparinthatják meg a legkimagaslóbb Bundesliga-játékosokat. Az erről készülő adás december 27-én élesedik a Sport TV YouTube-csatornáján és weboldalán.

December 28-29. között a triók megkezdik a felkészülést a bajnokságra az addig megszerzett játékosokkal. Ezeken a napokon a nézők is bekapcsolódhatnak a mérkőzésekbe a FIFA 21-en keresztül - ehhez előzetes regisztráció szükséges a weboldalon. A bajnokságot december 30-án YouTube-csatornáján élőben közvetíti a Sport TV. A régi és új feliratkozók között értékes Bundesliga-ajándékcsomag talál majd gazdára.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)