Hirdetés

Újra elhalasztották az Aquaman folytatását, ez azonban téged cseppet sem fog zavarni

|

A stúdió már 4 éve halogatja a bemutatót, azonban a mostani az eddigi legkevésbé fájó csúsztatás - a magyar nézőknek legalábbis mindenképpen.

Hirdetés

Többszöri halasztás után úgy tűnt, hogy végre idén december 20-án befut az amerikai mozikba a Jason Momoa főszereplésével készülő Aquaman 2, amit nemrégiben egy látványos trailer keretein belül csodálhattunk meg. Az Elveszett Királyság alcímet viselő folytatás egyébként a DC-s filmes univerzum James Gunn-Peter Safran páros előtti időszakának az utolsó etapja lesz, most viszont kiderült immáron a  harmadik alkalommal, ismét eltolták Aquaman kalandjainak a bemutatóját. Legalábbis az amerikai premiert.

Aggodalomra azonban semmi ok, a Paramount Pictures éves léptékű csúsztatásaival szemben, a mostani halasztás értelmében az Aquaman 2 mindössze két nappal később fut majd be a mozikba, ezzel áttolva a december 20-i bemutatóját 22-re. Ez pedig a magyar nézőket nem érinti, nálunk eddig is december 21. volt a premier napja, és továbbra is ez marad - hazánkban ugyebár szinte mindig csütörtöki napokon frissül a mozis felhozatal.

Hirdetés

A minimális változtatás most azt eredményezi, hogy az Aquaman és az Elveszett Királyság a megszokottnak számító, pénteki amerikai premiert kapja meg, de azért valószínűleg nem csak a hasukra csaptak a Warner fejesei, amikor meghozták ezt a döntést. A két nap különbség egyrészt hosszabb kifutási időt enged a stúdió másik nagy decemberi dobásának, az USA-ban 15-én érkező Wonkának, ami az álmait kergető későbbi csokoládégyár tulajdonos, a fiatal Willy Wonka életére fókuszál majd. Ezen felül pedig az új Aquaman mozi első pár napja combosabb lehet így, hogy közvetlenül a hétvégi nézőtömeget engedik majd rá.

A filmnek egyébként eddig elég hányattatott sorsa volt, elsősorban Johnny Depp és a filmben szereplő Amber Heard (Mera) pereskedésének köszönhetően, melynek mentén még olyan pletykák is szárnyra kaptak, melyek értelmében teljesen likvidálták volna a színésznőt a filmből, azonban végül ezek hamar tisztázódtak. Többszöri újrafogatások is esedékesek voltak, ugyanis a beszámolók alapján nem azt az eredményt kapta a stúdió a tesztvetítések során, amit szeretett volna.

Remélhetőleg most már semmiféle változtatásra nem kell számítanunk, és főleg nem olyanra, ami esetlegesen a magyar premiert is elcsúsztatná. 

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)