Hirdetés

Állítólag harmadszorra is újra kellett forgatni az Aquaman 2 egyes jeleneteit

|

Emiatt pedig a jelentések szerint kimarad belőle egy másik DC-karakter.

Hirdetés

Rengeteg mindenen keresztülmegy az Aquaman és az elveszett királyság, mire mozikba kerül. A Warner Bros. többször elhalasztotta, a rajongók petíciót írtak Amber Heard kirakásáért, és időközben annak a filmes univerzumnak is leáldozott, amiben a film helyet kapott, így jelen állás szerint ez lesz az előző DC-vezetés utolsó mohikánja, ezután már csak a DCU-hoz tartozó projektek fognak jönni.

Egyelőre Jason Momoa sorsa is kétséges: a jelentések szerint nem Aquamanként, hanem Lobóként láthatjuk majd viszont, a színész viszont derűlátóbb volt, és azt mondta pár hónapja, hogy láthatjuk még a jövőben a karaktert. De előtte el kellene jutni az Aquaman 2 bemutatójáig. 

Hirdetés

A The Hollywood Reporter jelentése szerint már az újraforgatások harmadik körét zavarta le a stáb, a munkálatokat James Wan irányította és Jason Momoa, valamint Patrick Wilson is részt vettek benne. Bár az újraforgatások aligha szokatlanok egy blockbusternél, de a három alkalom az már igencsak az - a honlap forrásai szerint erre amiatt volt szükség, mert a tesztvetítéseken nem azt az eredményt kapták, amit szerettek volna. A stúdió vezetői, Michael De Luca és Pamela Abdy közbeléptek és utóbbi felügyelte a film új vágását, majd mikor ez a változat még rosszabbul szerepelt a tesztközönségnél, további pótforgatásokat és újravágásokat rendeltek el. Nem világos, hogy mik voltak a problémák, de egy bennfentes azt mondta a THR-nek, hogy zavaros volt a történet. 

Ami viszont még szomorúbb lehet a DC-rajongóknak, hogy hiába lett belengetve tavaly, hogy a Flash filmhez hasonlóan akár itt is több Batman bukkanhat fel, de Ben Affleck hőse mindenképpen, az újraforgatások után állítólag egyetlen cameóra sem számíthatunk semelyik Batmantől sem: a THR úgy tudja, hogy a DC új vezetői, James Gunn és Peter Safran nem akarnak egy olyan filmes univerzumot ígéri, ami nem valósul meg, és a múltbeli kudarcokhoz se akarják kötni a filmet, szóval elég kaotikus volt a helyzet. A film körüli hangulat azonban javulhat a legutóbbi újraforgatások után. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Jelen állás szerint az Aquaman és az elveszett királyság karácsony előtt kerül világszerte a mozikba, de nem tudni, hogy meddig fog húzódni a Hollywoodban zajló sztrájk, ugyanis a filmnek minden támogatásokra szüksége van a sikerhez, beleértve a színészek promócióját is. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)