Hirdetés

Becsobbant az Aquaman és az elveszett királyság első, látványos trailere

|

Jason Momoa hősének családját komoly veszély fenyegeti, bár Amber Heard Merája egy rövid pillanatig tűnik csak fel az előzetesben.

Hirdetés

A Kék Bogár bemutatásával az Aquaman 2 maradt az egyetlen film, ami még nem került mozikba az előző DC-vezetés által berendelt projektek közül, viszont karácsony előtt ezt bepótolja a Warner Bros., így 2025-től már a James Gunn-Peter Safran duó DCU-ja pöröghet majd.

A folytatásnak már tavaly meg kellett volna érkeznie, azonban a stúdió szerette volna elkerülni az Avatar 2-t, plusz idén szükség volt utóforgatásokra is, és a pletykák szerint kivágták Ben Affleck Batmanjét. Hogy ebből mi igaz, azt egyelőre nem tudjuk, viszont egy másik pletyka, miszerint alaposan megvágták Amber Heard jeleneteit, akár igaz is lehet az első előzetes alapján. 

Hirdetés

Bár a rendezői teendőket ezúttal is ellátó James Wan (Démonok között, Fűrész, Aquaman) korábban azt mondta, hogy ezeknek a szóbeszédeknek nincs igazságalapjuk, és Merának (Heard) eleve kisebb szerepet szántak az Aquaman 2-ben, ahogyan az a trailerben is elhangzik, a bosszúra szomjazó Black Manta (Yahya Abdul-Mateen II) szeretteit veszi célba, így furcsának tűnik, hogy az első részben a hozzá közel kerülő hölgy egyetlen homályos pillanatra tűnik fel a kedvcsinálóban.

Akárhogy is lesz, az biztos, hogy Aquamannek nem lesz könnyű dolga, és nem csak Black Manta miatt, hiszen meg kell tanulnia apaként is helytállni. Nézzétek meg magyar felirattal, hogy mi vár rá: 

Az Aquaman és az elveszett királyságot december 21-től nézhetjük meg a hazai mozikban.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)