Hirdetés

Durván elcsúsztatták a Mission: Impossible jövőre tervezett folytatását

|

Az idei etap bukása és a jelenleg is zajló SAG-AFTRA sztrájk is közrejátszhatott a halasztásban.

Hirdetés

Hatalmas filmes bukásoknak lehettünk szemtanúi az idén: 2023 a bevételi oldalon sok csalódást keltő volt a hollywoodi stúdiók számára. Bár a Halálos iramban 10 éppen hogy nyereséges lehetett, addig az Indiana Jones 5, a Mission: Impossible 7, de még a Flash - A Villám sem tudott megfelelni a hozzájuk társított elvárásoknak. Különösen fájhat a Paramountnak a Mission: Impossible idei felvonása, mivel hiszen hiába szerették mind a nézők, mind a kritikusok, nem fogyott elég mozijegy ahhoz, hogy legalább a nullszaldó kijöjjön. Bár a 291 millió dollárból forgatott produkció 567,5 milliót szedett össze, ez nem volt elég arra, hogy a gyártási és a marketingköltségeket is fedezze, így végül 40 milliós mínusszal zárt a Tom Cruise által megformált Ethan Hunt kalandjainak hetedik felvonása.

Minden bizonnyal ez lehetett az egyik oka annak, hogy most majd' egy évvel eltolták az eredetileg 2024. június 28-ra kitűzött Mission: Impossible - Leszámolás második részét, ami nem mellesleg egy új, egyelőre még nem ismert címet kap majd, ami hát meg kell hagyni, elég furán jön ki. Az új időpont 2025. május 23-a.

Hirdetés

Egyébként nem ez az egyetlen a Paramount filmjei közül, amelyiket később mutatják be. Ilyen sorsa jutott nemrégiben a Hang nélkül előzményfilmje, az A Quiet Place: Day One, aminek a premierjét egy újabb halasztást követően most 2024. június 28-ára tűzték ki, de az előkészületi fázisban lévő SpongyaBob Kockanadrág film is az eredeti 2025 májusi bemutató helyett december 19-én kerülne csak a mozikba.

Természetesen nem ok nélküliek halasztások. Az anyagiak mellett minden bizonnyal közrejátszhattak a hollywoodi színészszakszervezet jelenleg is zajló sztrájkja. A SAG-AFTRA várhatóan ezen a héten is folytatja majd a tárgyalásokat a stúdiók és producerek képviselőivel. Bár sokan azt remélték, hogy a nemrégiben véget ért írói sztrájkhoz hasonlóan majd itt is megállapodnak a felek, a dolgok jelen állása szerint egyelőre még nem sikerült elmozdulniuk a holtpontról.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)