Hirdetés

Újabb Marvel-film veszítette el egy fontos színészét

|

A Thunderboltsban szerepelt volna Steven Yeun is. Nem véletlen a múlt idő.

Hirdetés

Nincs most könnyű helyzetben a Marvel. 2024-ben egyetlen filmet tud mozikba küldeni a Deadpool 3 személyében, minden más projekt csúszott vagy a belső problémák, vagy a sztrájkok miatt. Csak a közelmúltban rúgták ki a legújabb főgonoszt, Kanget és annak variánsait alakító Jonathan Majorst, aki fontos szerepet játszott volna az új fázisban, és máris arról kell beszámolnunk, hogy egy másik készülő film is szegényebb lett egy színésszel. 

Nem, nem a Penge rebootra gondolunk, annál még kitart az Oscar-díjas Mahershala Ali, de tekintve, hogy milyen viharos annak a fejlesztése is, jogos tipp lett volna. Ezúttal a 2025-re csúszott Thunderbolts került bajba, amely egy nem mindennapi csapatfilmnek ígérkezett. 

Hirdetés

Ez lényegében a Marvel saját Öngyilkos Osztaga lesz Jake Schreier (A robot és Frank, Papírvárosok) rendezésében, amelyben a jó útra tért gonoszokat és antihősöket verbuválják össze. A csapattal először a The Incredible Hulk 449. számában találkozhatott a közöség, az évtizedek során aztán számos felállásban felbukkantak már, Kevin Feige-ék pedig az MCU karaktereiből összeválogatták a saját bandájukat: a filmes Thunderbolts sorait erősíti majd többek között Red Guardian (David Harbour), Ghost (Hannah John-Kamen), Yelena Belova (Florence Pugh), Bucky Barnes (Sebastian Stan) és Taskmaster (Olga Kurylenko) is, és ne feledjük Ross tábornokot (Harrison Ford) sem. 

A produkciót erősítette Steven Yeun (Invincible, The Walking Dead) is, akiről az Invincible alkotója, Robert Kirkman árulta el, hogy egy ismert képregényes karaktert, Sentry-t fogja alakítani, legalábbis ez volt az állítólagos terv. Merthogy a The Hollywood Reporter legújabb jelentése szerint Yeun kiszállt a filmből, a távozása mögött pedig a sűrű időbeosztása áll, nem kreatív nézeteltérés az oka. A THR úgy tudja, hogy a Thunderbolts menetrendjére is hatással volt a tavalyi kettős sztrájk, ami Hollywood-szerte felborította a produkciók ütemtervét.

Egyelőre nem tudni, hogy ki jön-e valaki Yeun helyére vagy egyszerűen csak kiírják a filmből.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)