Hirdetés

A képregényhűség láthatóan az utolsó szempont volt a Thunderbolts mozi szereplőválogatásakor

|

Az Invincible alkotója, Robert Kirkman véletlenül kikotyogta, ki lesz majd Sentry a 2025-ös Thunderbolts filmben.

Hirdetés

Hosszú ideje lehetett már hallani arról, hogy a 2025-re halasztott Thunderbolts, avagy Mennydörgők mozifilmben az antihősökből (Yelena Belova, Red Guardian, Bucky Barnes, U.S. Agent, Ghost) álló csapat ellenfele nem más lett, mint az a Sentry (a magyar fordítás szerint Őrszem), aki anno 2000-ben mutatkozott be saját képregényes minisorozatában, majd a 2004 végén indult New Avengers képregénysorozatban vált kiemelten fontos szereplőjévé a Marvel világának. Sentry egy hasonló szuperkatona-szériumot kapott, mint Amerika Kapitány, csak épp ennek százezerszeres hatóanyagtartalma volt, így a civilben Robert Reynolds néven ismert karakter tulajdonképpen olyan erőkre tett szert, hogy joggal nevezték őt a Marvel saját Supermanjének. 

És ha már Sentry gyakorlatilag a Marvel Supermanje, akkor egy olyan castingot várna el az ember, hogy a karaktert alakító színész ha nem is ugyanolyan, de hasonló fizikummal rendelkezzen, mint mondjuk a DC Acélemberét korábban alakító Henry Cavill. Nos, most úgy fest, hogy nem ez lesz a helyzet.

Hirdetés

A legfrissebb hírek szerint ugyanis Sentryt az a Steven Yeun alakítja majd, akit leginkább talán a The Walking Dead tévésorozat Glennjeként ismerhettek. Ezt most az Invincible alkotójának, Robert Kirkmannek sikerült idő előtt elárulnia véletlenül egy online beszélgetés során (Yeun szinkronizálja egyébként az Invincible animációs sorozat címszereplőjét).

Steven Yeun kétségtelenül jó színész, de ettől még egészen egyszerűen külsejét tekintve nem sok köze van az eredeti Sentryhez, és itt most nem is elsősorban arra gondolunk, hogy dél-koreai származású, a képregényes Őrszem pedig hosszú, szőke hajú, fehér karakter. Ahogy említettük Sentry a Marvel Supermanje, egy izomkolosszus, a 39 éves Yeun pedig... nos, nem az. És edzhetett bármennyit is erre a szerepre, valószínűleg nem is lett az időközben. 

Ideje tehát megbarátkozni azzal, hogy az MCU-s Sentry nagyon más lesz mint az eredeti, képregényes verzió. Ez persze nem feltétlenül tragédia, nem ezen fog múlni a Thunderbolts sikere vagy bukása. A rajongók 2025 júliusáig kell, hogy megszokják ezt a gondolatot, a jelenlegi tervek szerint ugyanis a film akkor érkezik meg a mozikba.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)