Hirdetés

Megint parkolópályára került a Penge film, az okot nem nehéz kitalálni

|

Nem tudjuk, hogy létezik-e vámpírátok, de az MCU Penge filmje sehogy sem akar elkészülni.

Hirdetés

Napok óta javában zajlik az amerikai írók és forgatókönyírók sztrájkja, melynek célját és okait Paca kolléga már összegyűjtötte nektek ebben az anyagban. A lényeg, hogy Hollywoodban áll a bál, és egyre forgatókönyvíró vesz részt a tiltakozásokban, ami természetesen egyre több projektre van hatással.

Ezek közé tartozik a jelenleg előkészületi fázisban totyogó Blade, vagy Penge film is. A The Hollywood Reporter jelentése szerint a vámpíros kaland munkálatai is leálltak a sztrájk miatt.

Hirdetés

A filmet Yann Demange rendezi  Michael Starrbury forgatókönyve alapján. A Marvel ebbe a csapatba dobta be Nic Pizzolattót, A törvény nevében alkotóját, aki elvileg heteket töltött a sztori helyrekalapálásával. Az ő feladata lenne ráncba szedni Starrbury anyagát, viszont itt jön elő a bökkenő: Pizzolatto az írói céh tagja, így ő is sztrájkol.

Ez azt jelenti, hogy a Penge film előkészületi munkálatai megálltak. Egyelőre nem tudni, hogy mikor folytatódhatnak, és ismerve a tényt, miszerint az előző sztrájk 100 napig tartott, könnyen lehet, hogy a Blade előre beígért 2024. szeptember 6-os premierdátumát el kell majd tolni.

A hír írásának pillanatában sem a Marvel Studios, sem a Disney nem kommentálták az eseményeket, így csak találgatni és várni tudunk.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)