Hirdetés

Új kategória indult a Twitchen, de ezt is Amouranth uralta le hirtelen

|

Új kategóriát kaptak azok a streamek, amiben állatok kapják a főszerepet, természetesen itt is megjelent Amouranth.

Hirdetés

Kedden hivatalosan is útjára indította a Twitch az állatok hetét, amit többek között új, rendkívül cuki emote-okkal is megünnepeltek, amiken integető mopsz, tapsoló delfin, vagy éppen popcornt evő mókus látható. De egy új kategória is felkerült az élő közvetítésekre szakosodott oldalra, ahol kifejezetten az állatok kerülnek a középpontba.

Ha valaki benéz az új gyűjtőoldalra, található streamet, ahol cicákra, kacsákra, vagy éppen méhekre irányították a kamerákat a közvetítések készítői.

Hirdetés

Sőt, némelyik esetben interaktív elemek is akadnak, van például olyan stream, ahol a halaknak dobahtunk be egy kis kaját, ha biteket adományozunk a csatornának.

Az új kategóriából nem maradhatott ki a Twitch utóbbi évének legbotrányosabb tartalomgyártója, Amouranth sem, sőt, közvetítésével egy darabig a legnépszerűbb is volt az új csoportban.

Ezúttal viszont nem lehet azzal vádolni, hogy csak a legújabb trendet üldözné, sok esetben streamelte ugyanis korábban, hogy egy lovardában gondozza az állatokat.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Az állatok, akváriumok és állatkertek oldal egyik legnépszerűbb, állandóan streamelő oldala egyébként egy vancouveri menhely, akik tengeri vidrák minndennapjait osztják meg a világgal.

Korábban ez a csapat a hot tub streameknek otthont adó kategóriát is megtrollkodta, amikor a fürdőruhás streamerek közé, azokhoz nagyon hasonló címadással tette fel az imádnivaló tengeri emlősöket. Az állatok streamek egyébként korábban sokszor jelentek meg az ASMR kategórában is, így ez a terület is némileg letisztul az új gűyjtőoldal megnyitásával.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)