Hirdetés

Tényleg elkaszálta a Marvel a She-Hulk sorozat második évadát?

|

Az interneten keringő hírek szerint a Disney+-on Amazon: Ügyvéd címen futó széria főszereplőjét, Tatiana Maslanyt is kirúgták.

Hirdetés

Az elmúlt napokban látványosan megszaporodtak a She-Hulk: Attorney at Law (magyarul Amazon: Ügyvéd) című széria második évadának törléséről szóló posztok a közösségi médiában, de a témának szentelt videókat is talál bőven, aki rákeres a YouTube-on. A hír forrása a Disney+-szal kapcsolatos információk összegyűjtésére szakosodott ThwipT Twitter/X-fiók, melynek üzemeltetője azt állította, hogy a megosztóra sikeredett produkció a Marvel eredeti tervei szerint kapott volna egy második évadot, ám a fogadtatást látva meggondolhatta magát a stúdió.

A Marvelek bukását, és az MCU-s projektek ütemtervének átalakítását látva, valamint a Jonathan Majors alakította Kang esetleges mellőzéséről és az eredeti Bosszúállók visszahozásáról szóló híreszteléseket olvasva nem csoda, hogy sokan aggódnak a hullámvölgybe került filmes univerzum jövője miatt.

Hirdetés

Mielőtt azonban az elkenődött rajongók előkészítenének egy csomag százas zsepit, majd egy vödör fagyi társaságában nekiállnának újranézni az első évadot, az ellendrukkerek pedig elővennék a hűtőből a direkt erre az alkalomra tartogatott pezsgőt, ajánlott megvizsgálni a tényeket. Először is fontos leszögezni, hogy egyelőre sem a Marvel, sem a Disney nem jelentette be, hogy kukázták a She-Hulk második évadát, vagy hogy lapátra tették Tatiana Maslanyt. Ilyet már csak azért sem tehettek, mert hivatalosan sosem hangzott el Kevin Feige vagy más szájából, hogy egyáltalán napirenden lenne a folytatás kérdése, mindössze annyit árultak el a Bruce Banner unokatestvérével kapcsolatos terveikről, hogy fel fog majd bukkanni az MCU egyes mozifilmjeiben.

ThwipT egyébként további MCU-s pletykákat is megosztott:

  • értesülései szerint már jövőre elkezdődik a szereplőválogatás a Nova karaktere köré szőtt sorozathoz
  • változatlanul azt súgják a forrásai, hogy kukázhatják a Vision Quest szériát
  • a Marvel állítólag elégedetlen az Ironheart minőségével, ezért átdolgozzák a minisorozatot
  • végezetül pedig az Ifjú Bosszúállók (őket ebben a cikkben mutattuk be) nem filmben, hanem a Disney+-ra érkező sorozatban fognak először összeállni
A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)