Hirdetés

A Marvel fejese reagált az eredeti Bosszúállók visszatéréséről szóló pletykákra

|

Maga Kevin Feige tisztázta, hogy láthatjuk-e ismét Vasembert az MCU-ban.

Hirdetés

A héten újabb állomáshoz érkezett a Marvel a Brie Larson főszereplésével készült Marvelek bemutatójával, amelynek kritikáját már nálunk is olvashatjátok, és bizony mi sem vagyunk elájulva az első filmjében még 1,1 milliárdos dolláros bevételt termelt Marvel Kapitány visszatérésétől.

A három szuperhőst is reflektorfénybe állító produkció a várakozások szerint az újabban erősen döcögő Marvel-moziverzum (MCU) egyik legnagyobb bukása lehet, a krízishez kapcsolódóan pedig a napokban a Variety közölt egy cikket, melynek forrásai szerint a vezetőség az eredeti Bosszúállók-csapat visszahozásával igyekezhet ismét a nézők kegyeibe férkőzni. Most nem más, mint a Marvel Studios élén álló Kevin Feige reagált az izgalmas pletykára.

Hirdetés

Feiget az Entertainment Tonight riportere kapta mikrofonvégre a Marvelek Las Vegas-i premierjén, a néhány perces csevegés vége felé pedig a Variety értesülései is szóba kerültek. A Marvel vezetője sajnos nem adott választ arra a kérdésre, hogy visszatérhet-e "néhány elesett Bosszúálló", majd az újságíró tovább konkretizálta a dolgot, és a Vasembert játszó Robert Downey Jr. esetleges visszahozására tért rá.

Feige itt már kicsit bőbeszédűbb volt, és azt mondta, hogy nem beszéltek erről a Marvel dolgozóinak nagy éves visszavonulásán, illetve azt állította, hogy ő nem is hallott erről a pletykáról. A Bosszúállók: Végjáték idején elhunyt Vasember visszahozása kapcsán pedig úgy nyilatkozott, hogy Robert Downey Jr. a család része, de a visszatérést illetően "majd meglátják", míg a régi csapatból Scarlett Johansonnal van is egy folyamatban lévő projektjük.

Magyarán az MCU kapitánya nem zárta ki kerek-perec, hogy még láthatjuk a vásznon a régi Tony Starkot, a nyilatkozat alapján viszont nem fogadnánk rá nagy összegben, hogy erre egyhamar sor kerülhet. Feige persze úgysem árulná el, ha ilyesmire készülnének, így végső soron minden lehetséges.  

 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)