Hirdetés

Ezért kellett kivágni a Joker jeleneteket a Suicide Squadból

|

A Harley Quinnt játszó Margot Robbie szerint nem akarták összezavarni a nézőket, ezért kellett megnyirbálni Jared Leto jeleneteit.

Hirdetés

Bár sejthető volt, hogy Joker csak egy hátsó sorban álló karakter lesz a Suicide Squadban, rengeteg rajongó (köztük én is) azt remélte, hogy azért fel-fel tűnik majd a zöld hajú őrült a vásznon. Heath Ledger Jokere a kedvenc karakterem valaha, és ha valaki, Jared Leto felérhetett volna arra a szintre.

Nemcsak a színész adott hangot nemtetszésének, amiért ennyi jelenetet vágtak ki a filmből, egy rajongó is perrel fenyegetőzik. A Harley Quinnt alakító Margot Robbie szerint azonban van elfogadható magyarázat arra, hogy csak pár snitt maradt benne a végső változatban, még ha ezzel az ő jeleneteiből is sokat kivágtak.

"A producerek valószínűleg rájöttek, hogy az érzelmes részeket az osztag küldetése köré kell felépíteni. Hiába fantasztikus a Joker és Harley Quinn előtörténete, mivel főleg visszaemlékezésekről van szó, nem viszik előre a történetet. Csak megzavarták volna a nézőt, valószínűleg ezért vágták ki őket."

Hogy a bővített kiadásban vagy a DVD-n szerepelnek-e majd ezek a részek, azt egyelőre nem tudjuk, ahogy azt sem, hogy elkészül-e a Harley Quinn spin-off, amiért Robbie lobbizik, de csak remélni tudjuk, hogy idővel jobban megismerhetjük Leto Jokerét.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)