Hirdetés

Beperelnék a Warner Bros.-t a törölt Joker jelenetek miatt

|

Az egyik Suicide Squad rajongó szerint a stúdió hamisan reklámozta a Suicide Squadot, egyszerű internetes hiszti helyett pedig bíróságra is vinné az ügyet.

Hirdetés

A Suicide Squad premierjét követően sokan nemtetszésüknek adtak hangot, amiért a filmből rengeteg Joker jelenetet kivágtak. A pszichopata gonoszt játszó Jared Leto szerint egy egész filmre való jelenetet vettek fel, amiből a végleges anyagba alig pár snitt került be, amivel érthető okokból ő maga sem elégedett.

Hasonlóan frusztrált a BlackPanther2016 nevű Reddit felhasználó is, aki most perrel fenyegetőzik. Állítása szerint direkt a Joker miatt utazott Skóciából Londonba, hogy a premier napján lássa a filmet. Azokat a jeleneteket akarta látni, amiket a trailerekben és tévés reklámokban megmutatott a Warner, azonban ezeknek egy jelentős része nem volt benne a filmben, ami hamis reklámozásnak minősül.

A férfi nemcsak az üzemanyag árát akarja kifizettetni, hanem kártérítést is követel a traumáért, amit a kimaradt jelenetek és azok okoztak, akik kinevették, amiért pert akar indítani, szerinte ugyanis teljesen jogos a dolog (persze azért nehéz nem mosolyogva leírni, hogy perelek azért, mert sérelem ért akkor, amikor kigúnyoltak azért, hogy perelek). Az ügyével augusztus 11-én foglalkozik majd a bíróság, mi pedig árgus szemekkel figyeljük majd, milyen ítélet születik az ügyben.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)