Hirdetés

Suicide Squad - több Joker-jelenetet is kivágtak?

|

Néhány kritikus és több rajongó szerint a Suicide Squadból több olyan jelenet is kimaradt, amik még jobb filmmé tehették volna az új DC-mozit.

Hirdetés

A DC Comics szupergonoszait felvonultató Suicide Squad rendesen megosztotta a kritikusokat és a rajongókat. A több negatív kritika ellenére a film nagyon jól nyitott az USA-ban és nemzetközi piacokon is. Felmerültek viszont olyan pletykák, miszerint rengeteg jelenetet vágtak ki vagy rövidítettek le, aminek főleg Jared Leto Jokere itta meg a levét.

A Redditre már ki is került egy nem hivatalos lista a kimaradt jelenetekről. Vannak rövidebbek Deadshottal vagy Killer Croc-kal, de számos olyan is ahol Jokeré volt a főszerep, sőt, eredetileg még többet láthattunk volna Batmanből is.

Jared Leto egy interjúban hangot is adott frusztrációjának - szerinte egy csomó jó jelenetet leforgattak, ahol a Joker parádézott, ennek ellenére ezek nem kerültek be a végső vágásba.

Ti kíváncsiak lennétek egy bővített változatra még több Jokerrel?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)