Hirdetés

Saját posztert kaptak az új Loki variánsok

|

Nem maradt ki senki sem az új Lokik közül.

Hirdetés

Mondanunk sem kell, az alábbi sorok, és főleg a lenti képek masszívan spoileresek, csak ennek tudatában folytasd az olvasást!

Holnap lezárul a Loki tévésorozat első évada, az utolsó részre hárul az a feladat, hogy elvarrja az egyre inkább csak összekuszálódó szálakat. Az előző epizódban láthattunk egy csomó új Loki variánst, a Marvel Studios fejesei pedig most úgy érezték, ezek az alternatív idővonalas karakterek is megérdemlik a rivaldafényt. 

Saját posztereket gyártottak tehát neki, lentebb ezeket nézhetitek meg.

Hirdetés

Az alábbi galériában klasszikus Loki, "Thor Loki, kölyök Loki, elnök Loki és az aligátor Loki saját plakátját találjátok meg.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)