Hirdetés

Ryan Reynolds könnyek közepette jelentette be, hogy véget ért a Deadpool 3 forgatása

|

Újabb mérföldkövet pipálhat ki a Marvel Studios idei reménysége.

Hirdetés

A rajongók azóta vártak a Deadpool 3-ra, hogy a második részt bemutatták 2018-ban, időközben viszont komoly változások történtek Hollywoodban. A 20th Century Fox például a Disney részévé vált, és 20th Century Studios lett belőle, aminek köszönhetően Deadpool az MCU részévé válhatott, ugyanakkor sokan aggódtak miatta, hogy mennyire maradhat így szabadszájú.

Tavaly aztán jött a következő nagy fordulópont: a forgatókönyvírók sztrájkolni kezdtek, amit Ryan Reynoldsék ugyan ki tudtak kerülni és el tudták kezdeni a forgatást, azonban amikor a színészek is beszüntették a munkát, számos más projekthez hasonlóan a Deadpool 3 kényszerszünetet tartott. Ennek hatására a film premierjét is tolni kellett, de novemberben folytathatták a forgatást.

Hirdetés

Azóta számos - többnyire spoileres - fotó érkezett a helyszínről, leleplezve meglepetéskaraktereket és -tárgyakat, és végre áttörés történt. Maga Ryan Reynolds jelentette be egy fotó kíséretében az Instagramon, hogy véget ért a Deadpool 3 forgatása. A színész köszönetet mondott a film szereplőinek, stábjának és Shawn Levy (Free Guy, Stranger Things) rendezőnek, miközben szokás szerint viccet csinált pajtásából, Hugh Jackmanből. A már-már szívhez szóló szöveg így hangzik: 

"A ruha elrejti a vért. Az izzadtságot is... de ma, a Deadpool 3 forgatásának befejezése miatt leginkább a könnyeket. Óriási és örökké tartó köszönet a filmünk szereplőinek és stábjának, akik széllel, esővel, sztrájkkal és Hugh Jackmannel küzdöttek, mindezt Shawn Levy kitartó vezetésével. A legközelebbi haverjaimmal készíthettem filmet, és ez nem történik meg túl gyakran. Találkozunk július 26-án..."

A Deadpool 3 a hazai mozikba július 25-én kerül, és Reynolds, valamint Jackman mellett várhatóan láthatjuk benne Ebpoolt, Dopindert (Karan Soni), Vak Alt (Leslie Uggams), Vanessát (Morena Baccarin), Kolosszust (Stefan Kapicic), Negaszonikus Tini Torpedót (Brianna Hildebrand) és Petert (Rob Delaney) is, az újoncokat pedig Matthew Macfadyen és Emma Corrin képviseli. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)