Hirdetés

Ryan Reynolds több karaktert is eljátszik majd a Deadpool 3 legújabb forgatási képei alapján

|

Nagyon úgy fest, hogy nem csak egyféle Deadpool jut majd szerephez az MCU egyik legjobban várt filmjében.

Hirdetés

Bár a jelenlegi tervek szerint 2024-ben csak egyetlenegy új mozifilmmel fog bővülni az MCU (a többi projektet későbbre halasztották), ez a produkció van annyira izgalmas, hogy folyamatosan a magasban tudja tartani a rajongók vérnyomását. Hétről hétre érkeznek ugyanis azok a forgatási fotók, amik egyre több potenciális cameóról rántják le a leplet a készülő Deadpool 3 kapcsán. Ez pedig most sincsen másként.

A legújabb képeken ráadásul maga Ryan Reynolds látható, ezúttal azonban nem a megszokott, "klasszikus" Deadpoolt alakítja, hanem annak valószínűleg egy párhuzamos univerzumos variánsát - erre enged következtetni az, hogy arcát nem borítják szörnyűséges sebhelyek, gyakorlatilag nem látható rajta semmiféle deformitás, haja viszont meglehetősen hosszú, és copfba van kötve - valahogy úgy, ahogy anno például a szamurájoknál volt szokás. 

Hirdetés

Ahol pedig két Deadpool felbukkan, ott szinte biztos, hogy rövid időn belül több is megjelenik. A Marvel Comics füzeteiben egy sor történet foglalkozott a különféle világokból összeverbuvált Deadpoolok csapatával (Deadpool Corps), így egyáltalán nem lenne meglepő, ha az új filmben is elővennék valamilyen formában ezt a vonalat.

A Deadpool 3 hazai bemutatója 2024. július 25-én várható - meg sem kérdezzük, hogy meg fogjátok-e nézni a filmet, annyira egyértelmű a válasz.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)