Hirdetés

A Deadpool 3 forgatási fotói egy újabb visszatérő karaktert buktattak le

|

Ha így folytatódik, egy meglepetés se marad a Marvel egyetlen 2024-es filmjére.

Hirdetés

A színészek sztrájkjának befejezése után visszatért az élet Hollywoodba, ennek köszönhetően folytatódhatott a Deadpool 3 forgatása is, amelynek körülbelül a felénél járt a stáb Shawn Levy (Free Guy, Vasököl) vezetésével, amikor le kellett állniuk. A kényszerszünet miatt nem is tudták tartani az eredetileg kitűzött premierdátumot (2024 májusa), így a Disney elcsúsztatta a filmet 2024 júliusára, az ott tanyázó Amerika Kapitány: Szép új világot pedig 2025-re tolta. 

A Deadpool 3-mal kapcsolatban nagyon sok jelentés látott napvilágot, mióta elkezdtek dolgozni rajta, az viszont biztos, hogy Ryan Reynolds és Hugh Jackman visszatérnek Deadpoolként és Rozsomákként/Farkasként, de számíthatunk a megszokott arcokra is, mint Morena Baccarin (Vanessa), Leslie Uggams (Vak Al), Karan Soni (Dopinder), Negaszonikus Tini Torpedó (Brianna Hildebrand), Kolosszus (Stefan Kapicic), Shioli Kutsuna (Yukio) és Rob Delaney (Peter).

Hirdetés

Rajtuk és Ebpoolon kívül mindenki más pletykának számít: akad közöttük erősebb, mint a The Hollywood Reporter által közölt információ, miszerint Jennifer Garner ismét Elektra bőrébe bújik, valamint olyan gyengébb lábakon álló értesülések is, mint hogy Ian McKellen Magnetója is felbukkanhat. Reynolds néha sejtelmesen reagál ezekre (legutóbb arra, hogy Taylor Swift esetleges cameóját felkapta az internet), máskor viszont a forgatási fotók többet mondanak minden szónál. 

Inntentől spoileresen folytatjuk, szóval csak saját felelősségre olvass tovább!

A The Mirror által először megosztott képeken azt láthatjuk, hogy a sárga-fekete jelmezes Hugh Jackman a karakter egyik ősi ellenségével, Kardfoggal (Sabretooth) harcol. Azt sajnos nem lehet kivenni, hogy ki alakítja a Marvel rosszfiúját, de kihagyott ziccer lenne, ha nem valamelyik korábbi színészt hoznák vissza hozzá, ha már dübörög a cameózás: az X-Men filmekben Tyler Mane megformálásában láthattuk a karaktert, míg az X-Men kezdetek: Farkasban Liev Schreiber keltette életre (a látottak alapján inkább Mane-re hasonlít a fizimiskája, de nem vennénk rá mérget). Az viszont egyértelmű, hogy Kardfog nem járt jól a Logannel való összecsapással. 

A The Mirror egy másik X-Men karakter feltűnéséről is hírezett, szerintük Varangy is benne lesz a filmben, bár erre nincs bizonyíték. Ahogyan egy rajongói spekulációra sem, miszerint a fotókon kiszúrt lángmintás autó hasonlít a Fantasztikus Négyes Fáklyájának képregénybeli Hot Rodjára. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)