Hirdetés

BREAKING: A Deadpool 3 visszahozza az eredeti Daredevil kulcskarakterét, ráadásul ugyanaz fogja játszani

|

Nem kizárt továbbá, hogy az X-Men egyik rég nem látott mutánsa is felbukkan a filmben.

Hirdetés

Egyértelműen hullámvölgybe került a Marvel filmes univerzuma az Infinity Saga lezárását követően, s bár akadtak sikeres produkciók, mint a Pókember: Nincs hazaút, a Doctor Strange az őrület multiverzumában, valamint A galaxis őrzői: 3. rész, a filmek többsége csalódást okozott. Ráadásul az új főgonosznak kikiáltott Kanget, a hódítót alakító Jonathan Majors botrányai miatt is fájhat Kevin Feige és csapata feje.

Nem véletlen, hogy a legnagyobb érdeklődés a rajongók részéről azokat az alkotásokat övezi, amelyek önmagukban is képesek megállni a helyüket, azaz nem csak és kizárólag egy kirakós darabjaként értelmezhetők. Ilyennek ígérkezik a mozikba 2024. május 3-án érkező Deadpool 3 is.

Hirdetés

Az R besorolású (értsd ugyanolyan szabadszájú és erőszakos lesz, mint a korábbiak) a Ryan Reynolds alakította címszereplő, valamint a Hugh Jackman által újra megformált Wolverine, azaz Rozsomák (bocs, Farkas-rajongók) közös, időutazós kalandja eddig is a várólistánk élén szerepelt, ám a közelmúlt híreinek köszönhetően napról napra izgalmasabbnak tűnik. Nemrég olyan pletykák röppentek fel, hogy az először és utoljára az X-Men kezdetek: Farkasban látott Gambit is felbukkan majd a Deadpool 3-ban (Taylor Kitch helyett azonban Channing Tatum öltheti magára Remy Etienne LeBeau jelmezét), majd azt hallhattuk, hogy Ben Affleck is szerepet vállalhat a projektben, mint Daredevil. S habár ezek egyikét sem erősítették meg eddig, a Fox-féle 2003-as mozifilm Matt Murdockjának visszatérése egy új fejlemény miatt már-már biztosra vehető.

A The Hollywood Reporter szállította ugyanis a hírt, hogy hivatalosan is csatlakozik a Deadpool 3 színészgárdájához az a Jennifer Garner, aki korábban Affleck felesége volt, de ami jelen helyzetben fontosabb: ő játszotta el Elektra Natchiost a Daredevilben és a két évvel később bemutatott Elektra filmben is. Garner csatlakozását maga Ryan Reynolds erősítette meg egy nyilvánvaló X-Men utalás kíséretében egy időközben törölt tweetben, de szerencsére meg tudjuk mutatni a róla készült képernyőfotót.

Nem a mostani lesz egyébként az első alkalom, hogy Reynolds és Garner közösen forgatnak, ugyanis mindketten szerepeltek a netflixes Az Adam-projektben, amit szintén Shawn Levy rendezett, és ugyanúgy időutazásról szól.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)