Hirdetés

Ryan Reynolds megerősítette, mikor jön a Deadpool 3, és bemutatott egy új karaktert is

|

A színészek sztrájkja befejeződött, így folytatódhat az MCU-t erősítő film forgatása.

Hirdetés

Jól haladt a Deadpool 3 forgatása, sorra érkeztek a lesifotók a munkálatokról, amiken többek között azt láthattuk, ahogy Ryan Reynolds nagyszájú karaktere és a Rozsomákként/Farkasként visszatérő Hugh Jackman gyepálják egymást. Nagyjából a jelenetek felét sikerült rögzíteni, amikor beütött a krach: a színészek is csatlakoztak az írók sztrájkjához, ami azt jelentette, hogy nem készülhettek új projektek és minden folyamatban lévő produkció leállt, beleértve a Deadpool 3-at is. 

A Marvel Studios terve az volt, hogy 2024. május 3-án mutatja be a folytatást, ami komoly veszélybe került a hónapokig elhúzódó munkabeszüntetés miatt, még a filmet rendező Shawn Levy is tanácstalan volt a premierrel kapcsolatban, amit a jelentések szerint a Disney eltolt

Hirdetés

Az íróké már korábban, a színészek sztrájkja pedig most ért véget, ami azt jelenti, hogy a Deadpool 3 forgatása is folytatódhat. Májusig azonban már biztosan nem fognak elkészülni mindennel, így senkit sem ért meglepetésként, hogy Ryan Reynolds egy Instagram-bejegyzésben megerősítette: Deadpool visszatérésére 2024 nyarán számíthatunk csak.

Mindezt pedig egy új szereplő bemutatásával együtt tette meg, aki nem más, mint Ebpool (Dogpool), akivel a hazai képregényolvasók is találkozhattak már a Deadpool-alakulat sztoriban Lady Deadpool, Kölyökpool és Kobakpool mellett. Reynolds még viccesen arra is rávilágított a posztban, hogy a karakter biztosan rémálmokat okoz majd a Disney merchandise termékeket gyártó részlegének. 

A 103173-as Földről származó Ebpool olyasmi programon ment keresztül, mint az általunk ismert Deadpool, így a képességei is hasonlóak. Olyan variáns, mint például Loki esetében az aligátor Loki, szóval a kutyaforma ne tévesszen meg senkit, nem egy kisállatról van szó. 

A feltételezések szerint a Deadpool 3 eltolásával felszabadult 2024. május 3-i dátumot az Amerika Kapitány: Szép új világ kaphatja meg, amelynek már befejeződött a forgatása és az utómunkálatok zajlanak, így elkészülhet addigra, míg az új Deadpool megörökölhette az Amerika Kapitány helyét, 2024. július 26-ot, amely tarthatónak tűnik, és belefér a "2024 nyara" időintervallumba. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)