Hirdetés

Veszélyben a Deadpool 3? Egész Hollywood leállhat!

|

Szintet lépett a nagy hollywoodi sztrájk, többek között a Deadpool 3 forgatása is leállt.

Hirdetés

Nem mindennapi kihívásokkal kell most szembenéznie az amerikai filmiparnak, a forgatókönyvírók sztrájkjához ugyanis most maguk a színészek is csatlakoztak, olyan munkabeszüntetés indult el, amire 60 éve nem volt példa Hollywoodban. A Deadpool 3 forgatása is leállt pénteken, így nem tudni, mikor folytatódhat majd a munka. Mindezek következtében már most lehet számolhatni, mennyit csúsznak majd a legvártabb filmek.

De persze messze nem csak ennyi történt az elmúlt héten, a GameStar Hype legfrissebb adásában pedig Kaci a megszokott módon összes is foglalja nektek a legfontosabb, legérdekesebb, vagy épp legbizarrabb híreket.

Hirdetés

A Deadpool 3 kapcsán például nemrég még örömhírek jöttek, láthattuk ugyanis képeken, sőt később videókon is Hugh Jackman sárga, képregényhű Wolverine-ruháját. Közben a rivális DC is új színészekkel erősített, és ha minden jól megy, még akár egy Need for Speed Most Wanted remake is érkezhet. Mindeközben a Microsoft megnyert egy nagyon fontos pert, és karnyújtásnyira került az Activision Blizzard felvásárlásától.

Ha tetszett az új GameStar Hype, akkor ezt bátran írjátok meg kommentben, dobjatok a videóra egy like-ot, és persze iratkozzatok fel a csatornánkra, ha még nem tettétek volna. 

A GameStar Hype-ot a foodora támogatta.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)