Hirdetés

Ráhívták a rendőrséget a Fűrész X vágójára, annyira rémisztő sikolyok hallatszottak ki a stúdióból

|

A környéken élők meg voltak róla győződve, hogy valakit halálra kínoznak.

Hirdetés

Október 5-től a hazai mozikban is láthatjuk majd a Fűrész franchise tizedik felvonását, amely a 2021-es Spirál: Fűrész hagyatékát mellőzve a fősodort erősíti: időrendben az első és második film között játszódik, így nem meglepő, hogy visszatér benne John Kramer (Tobin Bell) is. Az agydaganattal diagnosztizált férfi egyetlen reményét a túlélésre egy kockázatos beavatkozás jelenti, ami miatt Mexikóvárosba utazik, viszont ott csúnyán átverik és lehúzzák, ezért bosszút áll a tetteseken. 

A szélhámosok szokás szerint esélyt kapnak rá, hogy túléljék a rájuk váró megpróbáltatásokat, ehhez viszont ártaniuk kell maguknak és másoknak Kramer kíméletlen szerkezeteinek köszönhetően. A kritikák alapján a koncepció nem fáradt el, sőt a Fűrész X jobb értékeléseket kap, mint az első rész

Hirdetés

Pedig a Fűrész X megvalósítása nem ment könnyen. Már 2018 óta próbálták összehozni, de a Lionsgate elnöke előbb Chris Rock spin-offjának adott zöld utat, és csak annak buktája után bólintott rá arra, hogy visszatérjenek a széria gyökereihez. A stáb meg is tett mindent annak érdekében, hogy tisztelegjenek a korábbi Fűrész-filmek előtt, brutális csapdákra számíthatnak a rajongók: mi sem bizonyítja ezt jobban, mint hogy egy alkalommal a rendőröket is kihívták a horrorisztikus zajok miatt. 

Kevin Greutert (Fűrész 6, Fűrész 3D) rendező számolt be az esetről az NME-nek adott interjújában. Greutert szerint a dolog Steve Forn vágó stúdiójában esett meg, amikor is Forn a Fűrész X egyik leggusztustalanabbnak ígérkező csapdájának jelenetein dolgozott. A szemvákumos ketyeréről van szó, amely akcióba lendülve vérfagyasztó sikolyokat eredményezett: 

"Megvan a csengő kamerájának felvétele róla, ahogy a rendőrség odasétál, kopognak, [Forn kinyitja az ajtót], és azt mondják: 'A szomszédok [már] telefonáltak, és azt mondták, hogy valakit halálra kínoznak itt bent'. Erre ő: 'Igazából épp egy filmen dolgozom... Bejöhetnek és megnézhetik, ha akarják.'"

Miután rájöttek, hogy mi a helyzet, a rend őrei nevettek egy jót, és visszautasították az ajánlatot, hogy belenézzenek a Fűrész X-be. Greutert szerint az egész szituáció nagyon mókás, pláne annak fényében, hogy Forn egy szelíd fickó, aki ennek ellenére könnyen kerülhetett volna kellemetlen helyzetbe. Az viszont esélyes, hogy ha olyan meggyőzőek voltak a hangok, hogy a szomszédok is berezeltek tőle, akkor a rajongók el lesznek ragadtatva a vetítések alatt. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)