Hirdetés

Plakátokkal hangolódhatunk a The Boys 4. évadára

|

Befejeződött a Gen V spin-off, így az Amazon Prime Video már az anyasorozat következő szezonjára koncentrál.

Hirdetés

Már nézhető az Amazon Prime Videón keresztül a The Boys spin-off szériája, a Gen V, amely kritikánk szerint nem csak hozni tudta azt a szintet, amit az alapsorozat, hanem rá is tett egy lapáttal. A finálé számos kérdést vetett fel, és nem csak arról, hogy miképpen folytatódhat a Gen V a már megerősített 2. évadban, azzal kapcsolatban is, hogy a lezárás mit jelent a The Boys negyedik szezonjára nézve

Arra, amivel kapcsolatban még június végén azt nyilatkozta a The Boys atyja, Eric Kripke, hogy csakis akkor számíthatunk a premierre, ha sikerül lezárni a sztrájkot. A forgatókönyvíróknak ugyan sikerült azóta megállapodniuk a stúdiókkal, viszont a színészeknek nem, szóval még mindig hátravan egy akadály. Addig is, amíg ez megoldódik, az Amazon két poszterrel emlékeztet minket a folytatásra. 

Hirdetés

A hivatalos The Boys Twitter/X-fiók osztotta meg az alábbi plakátokat "Gyújtsuk meg ezt a gyertyát kísérőszöveggel), amiken a produkció két meghatározó alakja, a korábban a Voughtot képviselő, de renegáttá váló Homelander (Antony Starr), valamint a hősök megfingatására verbuvált csapatot vezető Billy Butcher (Karl Urban) láthatóak: előbbi konfettiben úszik, vélhetően üdvrivalgások közepette élteti a tömeg, míg utóbbi az ünneplés utóhatásait nézi. 

A spekulációk szerint ezek egyrészt azt érzékeltetik, hogy Butcher alulmaradt Homelanderrel szemben Ryan szemében (a harmadik évad vége ezt elég erős jelenettel érzékeltette), másrészt reflektálnak arra is, hogy 2024 az az év lesz, amikor az amerikai elnökválasztásra sor kerül. 

A streamingszolgáltató egyelőre nem árulta el a pontos premierdátumot, de az biztossá vált, hogy 2024-ben visszatér a The Boys. Várjátok már?

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)