Hirdetés

Paul Walker lánya is csatlakozhat a Halálos iramban franchise-hoz

|

Vin Diesel egy interjúban beszélt arról, hogy a jövőbeli filmek tovább vihetik a Walker család hagytékát.

Hirdetés

Paul Walker tragédiájáról még azok is hallottak, akiket a Halálos iramban filmek nem csábítottak el. A színész, aki az egész franchise legfontosabb, központi szereplője volt, 2013-ban halálos balesetet szenvedett. Brian O'Conner, a filmekben játszott karaktere a hetedik rész végén egy megható jelenettel búcsúzott, ezzel pedig Paul mindörökké a franchise mitológiájának részévé vált.

Itt azonban még nem ér véget a Walker család története a Halálos iramban filmekkel, legalábbis Vin Diesel legutóbbi interjúja szerint.

Hirdetés

A  széria központi karaktere a Halálos iramban 9 kapcsán több interjút is adott, ezúttal pedig az E! News intézett felé pár érdekes kérdést.

Az újságíró és Diesel megemlékeztek Paul tragédiájáról, és hogy hogyan hatott ez az egész a stábra és a filmekre. Ezután került szóba, hogy Paul Walker lánya és Vin Diesel keresztlánya vajon csatlakozhatna-e a franchise-hoz.

"Nem zárnék ki semmit. Hadd mondjam el, hogy.. .nem akarok túl sokat mondani a Halálos iramban 10-ről. Mondjuk annyit, hogy semmi sincs kizárva."

Nem túl burkolt kijelentés ez. Meadow Walker jelenleg modellként dolgozik, és nem szerepelt még egyetlen nagyobb produkcióban sem, de könnyen lehet, hogy a karrierjét a következő Halálos iramban projekt fogja beindítani.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)