Hirdetés

Nem finomkodik A feláldozhatók 4 korhatáros trailere

|

Fröcsőgő vér, káromkodás és kendőzetlen erőszak hirdeti, hogy R-kategóriás lesz a film.

Hirdetés

Elképesztő belegondolni, de közel tíz éve, 2014-ben mutatták be a The Expendables, vagyis magyarul A feláldozhatók franchise legutóbbi, harmadik részét, amelyben Barney Ross (Sylvester Stallone) a Mel Gibson által megformált főgonosszal nézett szembe, és olyan veteránok segítettek neki, mint Antonio Banderas, Jason Statham, Wesley Snipes, Harrison Ford, Dolph Lundgren és Arnold Schwarzenegger.

Azóta is azon dolgoztak a producerek, élen Stallonéval, hogy összejöjjön a negyedik rész, aztán sok viszontagság után végül csak sikerült leforgatni és idén már láthatjuk is majd a végeredményt a mozikban. A szokásos arcok (Statham, Stallone, Dolph Lundgren, Randy Couture) mellett olyan új arcok csatlakoztak a stábhoz, mint Megan Fox, 50 Cent, Tony Jaa, Iko Uwais és Andy Garcia.

Hirdetés

A hírek alapján ez lehet a stafétaátadás, és a főszereplő ezentúl nem Barney Ross (Stallone) lesz, hanem Lee Christmas (Statham), amit többek között az is aláhúz, hogy a jelentések szerint Sly meglehetősen keveset forgatott, így ne számítsunk arra, hogy végig a filmben lesz. Akárhogy is, a veterán akciósztárok ismét felveszik a harcot a gonosszal, ezúttal egy nukleáris fenyegetés miatt fájhat a fejük, meg kell akadályozniuk, hogy kitörjön a harmadik világháború.

Scott Waugh (Need for Speed, A kimenekítési projekt) rendezése kapott már egy kedvcsinálót, az viszont nem volt túlságosan bevállalós, a legújabb trailer viszont mindent bevet annak érdekében, hogy megmutassa, a széria visszatért az R-kategóriás besoroláshoz az új résszel: 

A feláldozhatók 4. szeptember 21-én kerül a hazai mozikba. Ti be fogtok ülni rá?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)