Hirdetés

Megan Fox és Jason Statham magyar szinkronnal esnek egymásnak a Feláldozhatók új előzetesében

|

A Feláldozhatók visszatérnek, erre emlékeztet minket az új, szinkronos trailer.

Hirdetés

Az első három A feláldozhatók-film még egészen szép ütemezésben követte egymást, hiszen 2010-ben, 2012-ben, illetve 2014-ben kaptuk meg a korábbi filmeket. A harmadik rész bemutatója után egyből elindultak a pletykák az esetleges negyedik epizódról is, de maradjunk annyiban, elég nehéz szülés lett a projekt.

Sylvester Stallone előbb 2017-ben dobbantott a projektből, majd 2018-ban visszatért. Persze azóta is eltelt pár év, nem haladtak gyorsan a munkálatok, de most már semmi sem állhat a szeptemberi premier útjába. Aki pedig már nehezen bírja ki a következő felvonás nélkül, az egy új, magyar szinkronos trailerrel vigasztalódhat. 

Hirdetés

A negyedik rész előzetesét immár magyar szinkronnal felvértezve is meg tudjátok nézni. Jason Statham szinkronhangja természetesen maradt Epres Attila, Sylvester Stallone magyarhangja pedig ezúttal is Gáti Oszkár lett.

A Feláldozh4tók 2023. szeptember 21-én érkezik meg a magyar mozikba. Ti beültök majd a filmre, vagy már kifulladt számotokra az élményforrás ebben a szériában?

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)