Hirdetés

Lemész hídba, ha megtudod, melyik Star Wars szerepet utasította vissza Al Pacino

|

Egész Hollywood történetét átírta volna, ha a színészlegenda igent mond a felkérésre.

Hirdetés

Al Pacino karrierjét talán nem kell különösebben bemutatni, de ha valaki esetleg lemaradt volna az elmúlt 60 év filmművészeti remekműveiről, annak három címet mondanánk: Keresztapa-trilógia, A sebhelyes arcú, Szemtől szemben.

Persze, a ma már 82 éves színészlegendának több tucatnyi olyan szerepe van, amelyeket egyesével ki lehetne emelni az életművéből, de talán a legszigorúbb rajongók sem feszítenek keresztre, ha azt mondom, a fenti három mindenképpen koronaékszer a karrierjében.

Hirdetés

Nemrég azonban kiderült, hogy Al Pacino szerepelhetett volna minden idők egyik legsikeresebb filmes franchise-ában, a Star Wars-mozikban. A színész a Varietynek adott interjújában mesélte el, hogy a hetvenes években nem akármilyen szerepet ajánlottak fel neki.

Nos, nemet mondtam a Csillagok háborújára. Amikor először szóba került, én voltam az izgalmas új fiú a környéken - ez történik az emberrel, ha híres lesz. Szinte minden szereppel úgy voltak, hogy "adjátok a szerepet Al-nek!". Akár Erzsébet királynő szerepét is nekem adták volna. Így kaptam meg a Csillagok háborúja forgatókönyvét. Elképesztő mennyiségű pénzt ajánlottak. Elolvastam, nem annyira értettem, ezért azt mondtam, hogy nem tudom elvállalni Han Solo szerepét. Így viszont megalapoztam Harrison Ford karrierjét

 - mondta Al Pacino.

Ma persze már nehéz lenne elképzelni, hogy a minden hájjal megkent űrcsempészt más is játszhatná, mint a csibészes mosolyú Ford, de azért egyszer a Midjourney-t vagy a Stable Diffusiont valaki megkérhetné, hogy legalább pár snitt erejéig képzelje el, milyen lenne, ha Al Pacino lenne Han Solo.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)