Hirdetés

Al Pacino telefontokján mosolyog a fél internet

|

Al Pacino a jelek szerint nagy Shrek-rajongó lehet.

Hirdetés

Jason Momoa tett nemrég közzé néhány fényképet arról, hogy együtt vacsorázott Al Pacinóval és másokkal. Teljesen hétköznapi fotókról van szó, amelyeken étkezés után összebújtak a sztárok pár közös kép erejéig. A szemfüles rajongók azonban észrevették, hogy Pacino egy elég specifikus telefontokot használ.

Egyesek mondjuk már azon is jót derültek, hogy a színész még mindig klasszikus, "bedugó" fülhallgatót csatlakoztat a telefonjához, de messze nem annyira egyedi dolog, mint a shrekes telefontok.

Hirdetés

Bizony, Al Pacino telefontokján egy Shrek kollázs látható, a tokot 13 dollárét, vagyis nagyjából 4500 forintért lehet megrendelni egyébként az internetről - hát persze, hogy a rajongók erre is egyből rábukkantak.

Marie Bardi, aki a fenti képeket is megosztotta rá is írt Al Pacino lányára, hogy tisztázza, tényleg a színészé-e a shrekes tok. A válaszról egyelőre nem számolt be.

A 81 éves Al Pacinót utoljára A Gucci-házban láthattuk, idén ősszel pedig a Taylor Hackford által rendezett Sniffben bukkan majd fel Morgan Freeman, Helen Mirren és Danny DeVito oldalán.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)