Hirdetés

Közleményt adott ki Matthew Perry családja a színész halála kapcsán

|

A Warner Bros. Television ugyancsak kiadott egy hivatalos közleményt.

Hirdetés

Hazai idő szerint vasárnap hajnalban érkezett a szomorú hír, miszerint 54 éves korában elhunyt Matthew Perry, a Jóbarátok Chandlerje. Egyelőre csak annyit tudunk, hogy halálát feltehetően fulladás okozta, holttestére jacuzzijában találtak rá. A TMZ most arról számolt be, hogy közleményt kaptak a színész családjától.

Ezzel párhuzamosan a Jóbarátok tévésorozat mögött álló Warner Bros. Television is hivatalos közleményben fejezte ki együttérzését. 

Hirdetés

Így szól Matthew Perry családjának közleménye:

"Megszakad a szívünk szeretett fiunk és testvérünk tragikus elvesztése miatt. Matthew rengeteg örömet hozott a világnak színészként és barátként is. Mindannyian nagyon sokat jelentettetek neki, és nagyra értékeljük a tőletek érkező szeretet hatalmas áradatát."

A Warner Bros. Television pedig a következőket írta:

"Megrendültünk kedves barátunk, Matthew Perry halála miatt. Matthew hihetetlenül tehetséges színész volt, és kitörölhetetlen tagja a Warner Bros. Television Group családjának. Komikusi zsenialitásának hatása világszerte érezhető volt, és öröksége sokak szívében tovább él. Szívszorító ez a nap, szeretettel küldjük családjának, szeretteinek és minden rajongójának."

Perry szerintünk legemlékezetesebb filmjeiről és sorozatairól (a Jóbarátokon túl) egy külön cikkben írtunk nemrég, ez itt olvasható.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)