Hirdetés

Két Disney film is eltűnt az idei mozinaptárból

|

Akármennyire is szerettük volna, sem a Free Guy, sem pedig a Halál a Níluson nem kerülhet már idén a mozikba.

Hirdetés

Míg a koronavírus miatt bevezetett intézkedésnek köszönhetően sosem látott módon fellendültek a streaming szolgáltatások, addig a hagyományos mozikra erősen rájár a rúd és nem csak azért, mert megcsappant a nézőszám, hanem mert a kialakult helyzet miatt a legtöbb stúdió újra és újra elhalasztja a legújabb sikervárományosait.

A Disney eredeti filmes terveiben ugye még az szerepelt, hogy mind a Ryan Reynolds főszereplésével készülő Free Guy, mind pedig a Poirot klasszikus kalandját adaptáló Halál a Níluson is idén kerül majd a mozikba.

Hirdetés
Viszont a cég valószínűleg most újragondolta stratégiáját, ugyanis mindkét film eltűnt a tervezett idei megjelenések közül.

Egyelőre még egyik film sem kapott új dátumot és könnyen elképzelhező, hogy nem is fog, egészen addig, amíg egy kicsit nem tisztázódik a helyzet, hiszen jó eséllyel ők sem szeretnék havonta újratervezni a teljes megjelenési menetrendet. Mindenesetre reméljük, hogy minél hamarabb visszatérhetünk majd a mozikba, hiszen akármilyen kényelmes az otthoni kanapé, azért a mozivásznat semmi sem tudja helyettesíteni.

Ti melyik filmet várjátok legjobban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)