Hirdetés

Ha a Balatonon nyaralsz, bármikor összefuthatsz a Wednesday és A Hangya sztárjaival

|

Jenna Ortegát és Paul Ruddot hekkvásárlás közben sikerült lefotózni.

Hirdetés

A szép helyszínek, az elmúlt évtizedekben kiépült infrastruktúra, a hozzáértő szakemberek és nem utolsósorban az adókedvezmények miatt egyre több külföldi produkciót forgatnak Magyarországon, így már nem feltétlenül számít rendkívüli jelenségnek, hogy hírességekkel futhatunk össze az Operában vagy egy étteremben. És bár általában ezekre a véletlenszerű találkozásokra a fővárosban, vagy annak környékén kerül sor, azért előfordulhat, hogy az ember valahol vidéken, például a balatonyi nyaralása közben botlik bele világsztárokba.

Így járt a Telex munkatársa is, aki egy balatonszemesi büfé előtt szúrta ki a gyaníthatóan hekkért sorban álló Paul Rudd (A hangya, Spancserek) és Jenna Ortega (Wednesday, Sikoly, Sikoly VI) párosát, akik elektromos kerékpárral érkeztek a Balaton-parti községbe. 

Hirdetés

A színészek egyébként nem a nyaralásukat töltik az országban, hanem épp forgatnak, történetesen a Death of a Unicorn című fekete komédiát, amit Alex Scharfman rendez a saját forgatókönyvéből. A filmben egy apa-lánya párost alakítanak, akik véletlenül elgázolnak egy unikornist. A tetemet megszerzi egy gyógyszeripari vállalat melynek gátlástalan tulajdonosai hatalmas üzletet látnak benne, miután rájönnek, hogy a húsa, a vére és a szarva varázslatos gyógyító képességekkel bír. Tetteik azonban nem várt halálos következményekkel járnak.

Egyébként a produkció azért foroghat tovább zavartalanul a hónapok óta tartó hollywoodi színész- és írósztrájk ellenére, mert gyártója és disztribútora, az A24 nem tagja a a nagy stúdiókat képviselő film- és televíziós producerek szövetségének (Alliance of Motion Picture and Television Producers), és ezért a színészek és írók szakszervezeteinek tagjai szabadon szerződhetnek vele.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)