Hirdetés

Eljött a búcsú ideje: véget ér a Superman és Lois sorozat

|

A jövőre érkező 4. évaddal hivatalosan is lezárul a széria.

Hirdetés

Bár nem kell örökre elbúcsúznunk tőlük, hiszen a James Gunn-Peter Safran páros által újragondolt DCU egyik első érkezői lehetnek a sokak által kedvelt karakterek: Superman és Lois. Saját sorozatbéli szereplésük azonban a jövőre érkező 4. évaddal hivatalosan is véget ér, amivel egy korszak zárul le az ezt futtató The CW televíziós csatorna életében is.

A sorozat hivatalosan nem képezi az Arrowverse, a The CW amerikai csatorna DC karakterekre építő sorozatos univerzumának részét, melyben 2012-től kezdődően olyan alkotások láttak napvilágot, mint például a Zöld íjász, A holnap legendái vagy éppen az idén véget ért The Flash, amiknek megszűnésével egyidőben sajnos nem üdvözölhettünk új érkezőket a csatornán.

Az utolsó életben maradt ezekhez köthető, a DC képregényein alapuló széria a Superman és Lois volt, amely nagyon úgy néz ki, hogy most végleg lezárja majd a csatorna DC tévésorozatos vonulatát, ugyanis bejelentették, hogy a következő, valamikor 2024-ben esedékes évad lesz a széria utolsó felvonása.

Hirdetés

Brad Schwartz, a The CW szórakoztatóipari elnöke a múltra tekintve elmondta:

"Az elmúlt három évad során a Superman és Lois újraértelmezte a szuperhősős műfajt és a családi drámát egyaránt, mivel Tyler (Superman), Elizabeth (Lois) és a teljes szereplőgárda is játszi könnyedséggel jelenítette meg ezeket a klasszikus karaktereket a mélység és összetettség olyan új rétegeivel, amire korábban még soha nem volt példa Superman univerzumában."

Majd a jövőre esedékes záró etappal kapcsolatban úgy nyilatkozott:

"Ahogy Superman elindul az utolsó útján, a csapat egy abszolút grandiózus, 10 epizódból álló, minden percét kötelezően nézendő felvonással búcsúzik a The CW egyik legikonikusabb családjától".

A 2021-ben debütált sorozatból egyébként még idén júniusban rendelték be a folytatást, azonban mint az kiderült, több megszorítás is történt. A Warner beleegyezett, hogy egy, a korábbiaknál jóval alacsonyabb licenszdíj ellenében szállítja le az új évadot, így számos költségvetési megszorítással is számolnia kellet (minden bizonnyal csak ezért lesz 10 részes az új évad a korábbi 15 és 13 részes felvonásokkal szemben).

A Superman és Lois negyedik és egyben záró évada valamikor 2024-ben kerül majd bemutatásra, ha addig peddig pótolnátok az előző három felvonást, akkor azt az HBO Max felületén tehetitek meg.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)