Hirdetés

Chris Hemsworth rommá gyúrta magát az Extraction folytatására

|

Csehországban forog a Tyler Rake: A kimenekítés második része, Chris Hemsworth pedig megdolgozik a szerepért.

Hirdetés

A Tyler Rake: A kimenekítés (Extraction) folytatása esetében minden marad a régiben: a történetért továbbra is, Joe Russo és Anthony Russo felel, a rendezői székben még mindig Sam Hargrave ül, a főszereplőnk pedig természetesen ugyanaz a Chris Hemsworth, aki az első részben is terelgette Ovi Mahajan fiát. 

Egyetlen dolog változik: Hemsworth bitangabb módon ki lesz pattintva, mint valaha. Legalábbis erről árulkodnak a színész legutóbbi fotói.

Hirdetés

Nyilván már Thorként is tetemes izomtömeget szedett magára az ausztrál filmsztár, illetve a már bejelentett Hulk Hogan életrajzi film is megkövetel egy bizonyos fizikai állapotot, de a jelenleg Csehországban forgó Tyler Rake: A kimenekítés 2 lesz az a film, ahol legközelebb láthatjuk az alábbi fotón is megörökített edzések végeredményét. 

Hemsworth tehát nagyobb, mint valaha. Fizikailag és hírnevét tekintve is. 

A Tyler Rake: A kimenekítés 2 kapcsán egyébként eddig ezzel a kedvcsinálóval kell beérnünk, ami nem több, mint az első rész lezárása, és Hemsworth karakterének hirtelen feleszmélése. 

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)