Hirdetés

A Prey sztárja reagált a karakterét ért kritikákra

|

Megvédte a filmet és a filmben alakított karakterét is.

Hirdetés

Bár a Prey hatalmas népszerűségnek örvendett, és a Hulu beszámolói alapján tudjuk, hogy ez volt a legnézettebb premierfilm a platformon, a nézők egy kisebb része mégis negatív kritikát fogalmazott meg.

A filmet bírálók többsége a Naru és a predator közötti nagy erőkülönbségre mutatott rá: a hős egy apró termetű nő, primitív fegyverekkel, a predator pedig egy hatalmas, fejlett technológiával felfegyverzett idegen. Egyesek még azzal is vádolták a Prey-t, hogy nyíltan feminista propaganda, amely démonizálja a férfiakat. Most a főhősnőt alakító Amber Midthunder végre reagált ezekre a kritikákra, és szépen a helyére tett mindenkit.

Hirdetés

A People-nek adott interjújában a színésznő elmondta, büszke a filmre, amit készített, és elutasítja az ilyen negatív megjegyzéseket, amiket egyszerűen zajnak nevez. Midthunder azt állítja, azok, akik a filmet patriarcha-ellenesség miatt kritizálják, nem értik a látottakat.

"Az emberek mindig fognak mondani dolgokat, de ez csak zaj. Őszintén szólva, ezeknek az embereknek fogalmuk sincs, hogy miről beszélnek. Először is, nagyon büszke vagyok a filmünkre, és úgy gondolom, hogy Dan (a rendező - szerk.) hihetetlenül jó filmes. [...]

Azt hiszem sokan azt hitték a filmünkről, hogy valami szuper woke, b***odjón meg a patriarchátus típusú történet lesz, de egyáltalán nincs erről szó. Nem egy lányról van szó, aki szembe száll azzal, amit a férfiak mondanak, hogy megtudja tenni, vagy sem. Egy egyénről van szó, aki szemben áll egy kihívással, amiről azt mondják az ismerősei, hogy nem az ő dolga lenne foglalkozni vele. Ez így sokkal személyesebb és szerintem, mint a karakter megformálója, nehezebb is kezelni, mint bármi mást."

Ha esetleg nem láttátok még a Prey-ről készült kritikánkat, alább meg tudjátok nézni:

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)