Hirdetés

A Pikachu rajongó, aki rossz napot választott a Fehér Ház megrohamozására

|

Ilyet kitalálni sem lehet. Egy srác Pikachu sapkában, Pikachu pólóban, és egy plüss Pikachuval a kezében átmászott a Fehér ház kerítésén.

Hirdetés

Vannak sztorik néha, amik csak úgy megtörténnek. Fogalmad sincs, hogy miért, vagy hogyan, de van. Ilyen például annak a Pokémon rajongónak a története is, aki teljes Pikachu rajongói felszerelésben poénból átsurrant a Fehér ház kerítésén. Nem jutott messzire.

A srácot azonnal elkapták a biztonsági őrök. A történtek után a Twittert azonnal elárasztották a furcsa fényképek, amiken az látszik, hogyan fagyott meg az előhúzott pisztolyok látványától a plüss Pikachut szorongató idegen.

Lehet, hogy nem a legjobb ötlet volt az univerzumban a szeptember 11-i merénylet évfordulóján megjátszani ezt. Egy picit komolyabb volt a készültség, mint bármilyen más napon. És a humorérzék és lazaság tekintetében sem ez a nap a legideálisabb.

Egyelőre nem tudni, hogy valójában miért is ugrott be a Fehér Házba emberünk, Pikachu reklámnak ez már túl durva lenne. Egyébként éppen a napokban írtunk nektek arról, hogy a swatting miért nem vicces játék, most még gyorsan hozzátennénk akkor, hogy az ilyen akciók sem azok. Mert persze, jó poén kikerülni a netre, meg hergelni a szervet, meg feszegetni a határokat, de lehet ennél sokkal durvább vége is, amitől még Pikachu sem védhet meg.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)