Hirdetés

A mozikban elhasalt Will Smith filmje, a Netflixen viszont szárnyal

|

A részben nálunk forgatott alkotásban a színész duplán is látható.

Hirdetés

2019-ben került világszerte mozikba Ang Lee (Pi élete, Hulk) akciófilmje, a Gemini Man, amelynek különlegességét egy technológiai demonstráció adta: egyrészt Will Smith karakterének klónját maga Will Smith alakította, csak éppen digitálisan megfiatalították. Ebből a szempontból lenyűgöző volt a végeredmény, viszont minden más tekintetben lagymatagnak és vérszegénynek tartották a kritikusok, és bár a nézői vélemények sokkal pozitívabbak voltak, ez a bevételeken nem látszott meg.

A 138 millió dollárból készült Gemini Man összesen 173 millió dollárt szedett össze világszerte, amelyből a stúdió szempontjából legfontosabb piac, az amerikai csak 48-at tett ki, szóval gigászi bukásnak tekinthető. A film azonban a streamingnek köszönhetően kapott egy második esélyt. 

A Gemini Man a Netflixen új erőre kapott: már negyedik hete kirobbanthatatlan a streamingszolgáltató globális Top 10-es filmes listájáról, már ami az angol nyelvűeket illeti. A legutóbbi mért időszakban, október 9. és 15. között 10,3 millió órányi megtekintést generált, és 5,3 millióan látták összesen.

Hirdetés

Ez az egyetlen film a listán, amely ilyen hosszú ideje szerepel rajta, és csak a platform olyan új, eredeti tartalmai tudták lepipálni megtekintésben, mint a Benicio del Toro főszereplésével készült Hidegvér (Reptile), valamint a Phoebe Dynevor és Aldren Ehrenreich közötti kémiára építő Mindent szabad (Fair Play). 

Ahogyan azt a listán láthatjátok, az előfizetők előszeretettel kapnak fel régebbi filmeket a platformon, ennek köszönhetően szerepelt rajta előkelőhelyeken a 2004-es Bajos csajok (Lindsey Lohannal), a 2017-es Barry Seal: A beszállító (Tom Cruise-zal) és a 2017-es Tűnj el! (Daniel Kaluuyával). 

Ti láttátok már a Gemini Mant? Hogy tetszett?

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)