Hirdetés

A háttérben már formálódhat az MCU rosszfiúinak saját csapata, de nem az, amire elsőre gondolnál

|

Egy egészen érdekes rajongói teória született arról, hogyan tömörülhetnek majd saját csapatba az MCU rosszarcai.

Hirdetés

Egy ideje már tudjuk, hogy a Marvel filmes univerzum antihősei, kvázi rosszfiúi saját mozifilmet kapnak, ez lesz a 2024-ben érkező Thunderbolts, melyben Harrison Ford is fontos szerephez jut, mint Thaddeus "Thunderbolt" Ross, az Egyesült Államok új elnöke - a karaktert ugyebár korábban a 2022-ben elhunyt William Hurt alakította. Ha minden igaz, akkor a filmben szerepelni fog Julia Louis-Dreyfus is, aki ismételten Valentina Allegra de Fontaine, vagyis a CIA igazgatónője lesz - őt láthattátok már A Sólyom és a Tél Katonája sorozatban, a Fekete Özvegy stáblistás jelenetében és a Fekete Párduc 2-ben is.

Egyelőre csak rajongói teóriáról van szó, de a Marvel-fanok egészen szépen összerakták, Ross elnök és de Fontaine igazgatóasszony esetleges szövetsége hogyan alapozhatná meg a Dark Avengers, vagyis Sötét Bosszúállók csapat MCU-s debütálását, sőt még a Vezért is sikerült bevonni ebbe az ötletesésbe.

Hirdetés

Az eredeti Marvel Comics képregényekben a Sötét Bosszúállók csapata azt követően született meg, hogy a Titkos Invázió során a látszólag jó útra tért Norman Osborn (az eredeti Zöld Manó) megölte a skrullok királynőjét, és ezzel ő lett a Föld megmentője, az Egyesült Államok elsőszámú hőse. Osborn tejhatalmat kapott, ennek birtokában egyrészt létrehozta a H.A.M.M.E.R.-t (a S.H.I.E.L.D. utódszervezetét), valamint összehívott egy saját Bosszúállók csapatot is, amibe nem sima antihősöket, hanem kő kemény bűnözőket toborzott, olyanokat, mint Rozsomák fia, vagyis Daken, Célpont, vagy épp Venom. Ő maga egy egyedi festésű Vasember páncélban parádézott, mint Vashazafi - ezt a csillagokba és sávokba öltöztetett vértet ugyebár már láthattuk az MCU-ban, csak akkor épp Hadigép töltötte be ezt a szerepet. 

A képregényes Sötét Bosszúállók
A képregényes Sötét Bosszúállók

A filmek világában Thaddeus "Thunderbolt" Ross anno katonaként sem volt épp kisangyal, emlékezzünk csak, hogyan szabadította rá a világra Förtelmet, mikor el akarta kapni Hulkot, vagy épp mi lett a vége annak, hogy immár külügyminiszterként érvényt akart szerezni a Szokóviai Egyezménynek - utóbbit az Amerika Kapitány: Polgárháborúban láthattuk. Nem tűnik tehát merész feltételezésnek az, hogy az USA elnökeként is sajátos módszereket alkalmaz majd Ross, ebben pedig remek partnere lehet a CIA-t vezető Valentina Allegra de Fontaine. 

Könnyen lehet, hogy mondjuk a vibránium megkaparintásával akarják katonai előnyhöz juttatni az Egyesült Államokat, és ennek érdekében akár Vakandát, vagy Namor víz alatti királyságát, Talokant is megtámadhatják. Egy ilyen akcióhoz pedig szükségük lehet szupererejű gazfickókra is. De hogy jön a képbe a Vezér, vagyis Wilson Fisk?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Nos úgy, hogy a hírek szerint a Daredevil: Born Again tévésorozatban Fisk indulni fog New York polgármesterének székéért. Mivel a Marvel legtöbb hőse New Yorkban él, a város polgármestere egészen könnyen keresztbe tudna tenni nekik azért, hogy esetlegesen meg tudják megakadályozni Ross elnök és a CIA közös terveit. 

A Thunderbolts film a jelenlegi tervek szerint 2024 júniusában fog megérkezni. Ha korábban nem is, ekkor mindenképp kiderül, hogy van-e bármi alapja a fentebb taglalt rajongói teóriának. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)