Hirdetés

A Beetlejuice 2 végre többet is mutat Michael Keaton ikonikus karakteréből

|

A folytatásban visszatér Winona Ryder, és csatlakozik hozzá Jenna Ortega.

Hirdetés

Tim Burton az egyik legjellegzetesebb vizuális stílussal rendelkező rendező, akinek munkáit egyetlen képkockáról fel lehet ismerni. Számos kultikus film kötődik a nevéhez, amelyek közül az egyik az 1988-ban bemutatott fantasy horror-vígjáték, a Bettlejuice - Kísértethistória.

Burton régóta össze szeretett volna hozni neki egy folytatást, amire most lehetősége is nyílt, és a régi szereplők mellett (mint a címszereplőt alakító Michael Keaton, Winona Ryder és Catherine O'Hara) meg tudott nyerni a projekthez új arcokat is (élen napjaink egyik legfelkapottabb fiatal tehetségével, Jenna Ortegával). Március végén nézhettük meg a Bettlejuice Bettlejuice névre keresztelt folytatás első kedvcsinálóját, de az még rejtegette Keaton karakterét, az új előzetes viszont nem szemérmes.

Hirdetés

A történet szerint egy váratlan családi tragédiát követően Astrid (Ortega) visszaköltözik a Deetz família korábbi otthonába, Winter Riverbe édesanyjával (Ryder) és nagymamájával (O'Hara). Nem sokáig tart, amíg a lázadó lány rátalál a padláson a város titokzatos makettjére, kinyílik a túlvilágra vezető kapu, és csak idő kérdése, hogy valaki háromszor kimondja Beetlejuice nevét, és elszabaduljon a káosz. Ebbe nyújt betekintést az alábbi, hangulatos trailer rengeteg új jelenettel, valamint olyan színészek felbukkanásával, mint Monica Bellucci és Willem Dafoe: 

A Beetlejuice Beetlejuice hazai premierje még odébb van, szeptember 5-re lőtték be, de ha már 36 évet vártunk rá, akkor még néhány hónapnyi türelem igazán belefér. Ti meg fogjátok nézni?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)