Hirdetés

Megkapta első előzetesét a Beetlejuice - Kísértethistória folytatása

|

Tim Burton rendezésében, Michael Keatonnel, Winona Ryderrel és Jenna Ortegával jön a Beetlejuice Beetlejuice.

Hirdetés

Hollywood egyik még viszonylag új, és eddig nem agyonhasznált trendje abból áll, hogy húsz-harminc éves, vagy még régebbi filmek kapnak folytatást, méghozzá az eredeti színészek aktív közreműködésével. A Top Gun: Maverick sikere rávilágított arra, hogy amennyiben az adott alkotást ügyesen rakják össze, és nem a nosztalgiavonat poggyászkocsijába szóló, egyértelműen lehúzós jegyet akar a nézőkre sózni, akkor bizony nagyot lehet vele kaszálni.

Tim Burton 1988-as fantasy horror-vígjátéka, a Beetlejuice - Kísértethistória folytatása lehet a következő nagy durranás. A jellegzetes vizuális stílusáról ismert rendező már nagyon rég meg szerette volna valósítani, de a Warner több hamvába holt kísérlet után csak tavaly adott ismét zöld utat a projektnek, amelyhez nemcsak a régi szereplőket (Michael Keaton, Winona Ryder, Catherine O'Hara) sikerült visszacsábítani, de a Wednesday sztárja, Jenna Ortega is csatlakozott.

Hirdetés

Ortega kelti életre a Beetlejuice Beetlejuice címet viselő folytatásban Astridot, aki hivatalos szinopszis szerint anyjával (Winona Ryder) és nagymamájával (Catherine O'Hara) egy váratlan tragédia után visszaköltözik a Deetz família korábbi otthonába, Winter Riverbe. A lány természetesen rábukkan a padláson elrejtett városmodellre, véletlenül ismét kinyílik a túlvilágra vezető kapu, és csupán idő kérdése, hogy valaki háromszor egymás után kimondja Betelgeuse nevét, és ezzel óriási bajt idézzen a fejére.

A halandók rémisztgetését hivatásszerűen űző démont újfent Michael Keaton alakítja, akinek ezúttal felesége is lesz Monica Bellucci személyében. Hozzá hasonlóan új karakter még a Willem Dafoe által eljátszott szellemdetektív, aki életében B-filmes akciósztár volt.

A Beetlejuice Beetlejuice szeptember 6-án debütál az amerikai mozikban, nálunk várhatóan egy nappal korábban kerül rá sor. Ti megnézitek majd?

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)