Hirdetés

Sekiro: Shadows Die Twice - már itt is felbukkant Thomas, a rettegett gőzmozdony

|

Lassan eljutunk odáig, hogy nem Thanos, hanem Thomas lesz a generációnk meghatározó szupergonosza.

Hirdetés

Valamiért a modding közösség imádja Thomast mindenbe belerakni. Legutóbb a Resident Evil 2 Mr. X-ét helyettesítették vele. A Sekiro: Shadows Die Twice-ban a Great Serpent helyére ugrott be a nagy kék gőzmozdony.

Hirdetés

Az elkerülhetetlen modot ezúttal egy Katalash nevű moddernek köszönhetjük. Túl nagy ördöngösség nincs a dologban, csak a Great Serpent helyett Thomas fog felbukkanni a sztori során.

Igazából ezen a ponton már azt várnánk, hogy egy fejlesztő rejtse bele az ijesztően vigyorgó gépezetet a játékába. Amíg ez a nap eljön, addig ezen az oldalon tudjátok letölteni a Sekiro gőzmozdonyához szükséges fájlokat, kell hozzá a Sekiro mod engine is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)